Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η Ρωσία προχωράει σε κοινή ανάπτυξη στρατευμάτων με την τουρκία στην Συρία. Στόχος βέβαια δεν είναι μόνο το isis αλλά η μη δημιουργία Κουρδικού κράτους, που οι τούρκοι δεν θέλουν για τους γνωστούς λόγους γειτνίασης με όμορους κουρδικούς πληθυσμούς εντός των συνόρων της. Δεν υπάρχουν φίλοι και εχθροί υπάρχουν μόνο συμφέροντα και όταν τελειώσει η ιστορία της Συρίας ο τούρκος θα στραφεί στην Ελλάδα και πολύ πιθανόν θα έχει και τις πλάτες της Ρωσίας σ’ αυτό. Το ερώτημα είναι ένα: θα μπορέσει η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση γρήγορα ή πάλι θα μείνει ο φτωχός συγγενής με την απουσία εξωτερικής πολιτικής εδώ και δεκαετίες. Η γεωπολιτική φιλοσοφία της Χρυσής Αυγής συνίσταται στην επίτευξη στοχευμένων συμμαχιών, οι οποίες στα πλαίσια αξιοπρεπών και αμφίδρομων συμφερόντων, θα δημιουργούσε μια Ελλάδα την οποία θα σέβονταν οι σύμμαχοι και θα φοβόντουσαν οι εχθροί.

Γ.Ν.

Ούτε με σεισμούς δεν σταματάνε οι λαθρομετανάστες – Πνίγεται πάλι η Λέσβος!

Αν υφίσταται  Δημοκρατία, αυτή οφείλει ως εξουσία να αντιμετωπίζει  όλους τους πολίτες εξίσου. Και στους πολίτες – ψηφοφόρους της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης, σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του κόμματος που επέλεξαν, με πλήρη πλέον συνείδηση, το οποίο είναι παντελώς αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ. Ειδάλλως πρόκειται περί πραγματικής χούντας σταλινο-νέο-φιλελεύθερου τύπου με τον μανδύα της Δημοκρατίας. Πλησιάζει η ώρα που το κλισέ “Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα”, στο οποίο ποτέ δεν πίστεψαν (όπως και το “καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται” δεν πιστεύουν αποδεδειγμένα) και έχουν για καραμέλα τα διεθνιστικά και παγκοσμιοποιητικά στόματα των μαρξιστο-φιλελεύθερων, με την διαφορετική ρητορική αλλά ολόιδια μνημονιακή πολιτική. Οι Έλληνες έχουν τον τρόπο και ενημερώνονται και γνωρίζουν ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που είναι αντίθετη στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση είναι η Χρυσή Αυγή!

Κ.Μ.

Προωθούν τον διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους στην επιτροπή διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Όσο υπήρχαν αξιωματικοί που τιμούσαν την στολή τους, τον όρκο τους, την αποστολή τους, που έκαιγε μέσα τους η φλόγα του ιδεαλισμού, της φιλοπατρίας και της αυτοθυσίας, πραγματικοί εθνεγέρτες σαν τον Παύλο Μελά, τον ηρωϊκό ταγματάρχη Βελισσαρίου και τον Μαύρο Καβαλάρη, η φλόγα της μεγάλης ιδέας, της εθνικής αναστάσεως και της μεγαλοσύνης της Πατρίδας παρέμενε ζωντανή. Σήμερα, αντίθετα, τη θέση των μεγάλων αυτών αξιωματικών έχουν καταλάβει μίσθαρνα μνημονιακά ανδρείκελα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, κηλιδώνοντας την τιμή της στολής. Σαν αυτούς που πρόδωσαν το 1974 την Κύπρο, ενώ έτρεχαν στο Αφγανιστάν, στη Σομαλία και στην Βοσνία. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την φυσική αριστοκρατία του Έθνους αλλά για να επανέλθουν οι αξιακές αρχές στο Σώμα των Αξιωματικών απαιτείται μια Εθνική Κυβέρνηση που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να υλοποιήσει.

Χ.Ι.

Επαναστάτες με πολλές αιτίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-25-iouniou-2017#ixzz4kxhaRrd0

Exit mobile version