Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουλάχιστον μην κρύβετε τον ήλιο

Τουλάχιστον μην κρύβετε τον ήλιο

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

«αλλά γαρ το δοκούν αληθές ουχ όσιον προδιδόναι». Πλάτων, Πολιτεία 607

Aυτό που σου φαίνεται αληθινό, δεν είναι σωστό να το προδίδεις», καθοδηγεί ο Θείος Πλάτων. «Τι είναι αληθινό;» ανταπαντά ο Σωκράτης. «-Τ’ είναι θεός; τι μη θεός; και τι τ’ ανάμεσό τους;» αναρωτιέται ο ποιητής Σεφέρης στην «Ελένη» του. «Άνθρωπο ζητώ», διαλαλεί στην Αγορά ο Διογένης κρατώντας ένα φανάρι. Φευ «λίγοι άνθρωποι αλλά μεγάλο πλήθος λουομένων» κατά τον κυνικό φιλόσοφο. Λένε ορισμένοι, πως και έξω από την Χρυσή Αυγή υπάρχουν πατριώτες. Πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν μονοπωλούν την αγάπη για την Πατρίδα. Υπάρχουν αναμφίβολα Έλληνες οι οποίοι δακρύζουν για την Ελλάδα, με την ίδια πάνω-κάτω συγκίνηση που τους προκαλεί ένας πληγωμένος σκύλος. Ποιο αποτέλεσμα έχει αυτή η αγάπη που είναι στην όψη σαν λιβανέζικο σιροπιαστό, όμως στον πάτο του ταψιού καμμένη περιμένει η γεύση της υποδούλωσης;

Από δυο μεριές εκπαιδεύτηκαν οι Έλληνες πως δεν μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους, κι έχουν ανάγκη υποβολέων: από την μια, από τους προπαγανδιστές του ξένου παράγοντα, των Βρυξελλών, του ευρώ και της προγραμματισμένης καταστροφής της χώρας, όπως αποκαλύψαμε με σχετικό έγγραφο του Αμερικανικού Κογκρέσου. Και από την άλλη, από επίδοξους διερμηνείς «σωτήρων» που αναμένουν να διακτινιστούν στην Πόλη, για να μην μπει στον κόπο ο λαός να σταθεί στα πόδια του, αλλά να σωθεί δια της καταπόσεως φραπέδων. Τραγική η εθελοδουλία και στις δυο πλευρές.

Πράγμα το οποίον έχασε προ πολλού πάσαν ηθικήν αξίαν, μόνον διά χρημάτων είναι κτητόν…”, γράφει ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στους «Χαλασοχώρηδες». Οι φανφάρες, οι σουλτανικές διαταγές, τα εξωτερικά σύμβολα χωρίς πνευματικό υπόβαθρο, και η υποκρισία ως αρετή, κρύβουν την ένδεια του περιεχομένου. Μένει έτσι να κυριαρχεί η ελλαδεμπορία, η χριστιανεμπορία, και οι λοιπές εμπορίες ιδεών, πόνου και αισθημάτων. Ποιο θα είναι, λοιπόν, το αύριο; Σε μια εποχή που φέρνει κύμματα ανακατατάξεων, ο αγώνας είναι ανοιχτός για όσους θέλουν να αψηφήσουν την διχόνοια της Σκοτεινής Εποχής.

Η Ελλάδα θα βγει από την στενωπό, όχι επειδή θα ξεπληρώσει ο λαός τα χρέη τα οποία συνήψαν οι μεταπολιτευτικοί πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, αλλά επειδή η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να ζήσει, ματωμένη αλλά όρθια, όπως τα αγόρια και τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής του Ασπροπύργου. Γιατί η επιθυμία αυτού που έρχεται, θα διδάξει στον λαό να μην ζητά «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» για να τον εξαφανίσει, μα να θέλει να γίνει ο ίδιος καλύτερος για να τον ξεπεράσει. Για να μπορέσεις όμως, αναγνώστη, να ξαναγράψεις το παραμύθι, πρέπει να το έχεις γράψει μόνος σου, και να γνωρίζεις τα σουσούμια του. Απέναντι σε μιαν αντίσταση, που προχωρά μουδιασμένη, εξελίσσεται στοχευμένα η σκυταλοδρομία των πολιτικάντηδων.

Την εβδομάδα αυτή οι εθνοπατέρες – πλην Χρυσής Αυγής- αποφάσισαν να γίνουν οι ψηφοφορίες για την εκλογή Προεδρείου στην βουλή, ονομαστικές, αντί για μυστικές. Μετά την διαρροή το 2015, δεκάδων βουλευτών τους οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητα του βουλευτή Κερκύρας της Χρυσής Αυγής, Αϊβατίδη, για την θέση αντιπροέδρου, απεφάσισαν να καταργήσουν και τυπικά το δικαίωμα στην γνώμη. Τι άλλο περιμένει να δει κανείς για να αντιληφθεί το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούν τον κοινοβουλευτισμό οι ίδιοι οι βουλευτές; Εάν «διαφάνεια» σημαίνει κατάργηση της μυστικότητας της ψήφου, δεν σημαίνει και κατάργηση των εκλογών, οι οποίες αποτελούν θεμέλιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας;

Ο λόγος για τον οποίον τα κόμματα συμφώνησαν να αποτρέπουν διαφοροποιήσεις είναι για να απαγορεύσουν την ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την οποία αποκλείουν από το δικαίωμα να εκλέγει αντιπρόεδρο αν και ο λαός την ανέδειξε σε τρίτο κόμμα του Κοινοβουλίου. Ακόμη πιο σημαντικά, η μεθόδευση αυτή, μας αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του κόμματος των πολιτικών κομμάτων για το μέλλον. Καταργώντας την «Αξιωματική Αντιπολίτευση» και ονομάζοντας τα κόμματα ως πρώτο, δεύτερο, κ.λ.π., κατά το «γονέας Α-γονέας Β», ομολογούν ότι στην επόμενη βουλή, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσουν.

Στην περίπτωση αυτή, το δεύτερο κόμμα, θα είναι το τύποις αντιπολιτευόμενο, με τα σχετικά θεσμικά προνόμια, ώστε να μην ονομαστεί Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή, και Αρχηγός της, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για διαστροφή του Πολιτεύματος. Πόσο όμως πλανώνται οι διώκτες των Εθνικιστών! Ας τους θυμίσουμε, λοιπόν, την ρήση του Φωκυλίδου του Μιλησίου: «Λαώ μη πίστευε. Πολύτροπος έστιν όμιλος. Λαός τοι και ύδωρ και πυρ ακατάσχετα πάντα». Τίποτε και κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μιαν ιδέα όταν έχει έρθει η ώρα της, τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει τους Έλληνες Εθνικιστές. Δειλοί, ανήμποροι, συμβιβασμένοι και πουλημένοι, δεν μπορείτε να μας κρύψετε τον ήλιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/toulachiston-mhn-krubete-ton-hlio#ixzz4kzvWj5Dk

Exit mobile version