Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στο σκαμνί ο Σαμαράς για τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΝΔ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στο σκαμνί ο Σαμαράς για τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΝΔ

Από εκεί που δεν το περιμένει θα το βρει τελικά ο αρχισκευωρός βουλευτής Μεσσηνίας, Σαμαράς. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Δημοκρατία” μια απρόσμενη εξέλιξη σε δικαστήριο απολυμένης από την ΝΔ θα τον στείλει πρόωρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Βέβαια, οι λοβιτούρες και οι ατασθαλίες στα οικονομικά της ψευτοδεξιάς είναι πταίσμα, μπροστά στα κακουργήματα που έχει διαπράξει ο επίορκος πρώην πρωθυπουργός αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” γράφει σχετικά:

Χλώμιασε η υπεράσπιση της Ν.Δ., όταν την περασμένη Τρίτη το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη για τη μη καταβολή αποζημίωσηs σε πρώην εργαζόμενη του κόμματοs που απολύθηκε το 2014. Στο εδώλιο βρισκόταν ο πρώην διευθυντής της Ν.Δ. Κ. Τσιμάραs, με τον δικηγόρο υπεράσπισης να λέει ότι είναι αθώος και ότι δεν ήταν υπεύθυνος.

«Ποιοs ήταν αρμόδιοs;» ρώτησε η έδρα και κάλεσε στην επόμενη συνεδρίαση να προσκομιστεί το καταστατικό της Ν.Δ. για να διευκρινιστούν τα πάντα.

Η γκάφα της υπερασπιστικής γραμμής μπορεί δηλαδή να οδηγήσει στην κλήτευση του τότε προέδρου Αντ. Σαμαρά...“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-sto-skamni-o-samaras-gia-tous-aplhrwtous-ergazomenous#ixzz4l0SjFbGE

Exit mobile version