Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσπάθωσε ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης κατά του Ορμπάν και υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων

Ξεσπάθωσε ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης κατά του Ορμπάν και υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί στο εσωτερικό οι Κούληδες να το παίζουν… σκληροί με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ρίχνοντας που και που πυρά (πλην όμως… άσφαιρα) στη συγκυβέρνηση, αλλά στο εξωτερικό είναι απολύτως συμμορφωμένοι με τις απαιτήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθεστωτικών ΜΜΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε επίθεση στον εθνικό κυβερνήτη της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν (που έχει κλείσει τις πόρτες της χώρας του στα «προσφυγάκια»…), κατά την Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, παρουσία της αφέντρας φράου Μέρκελ.

Επιπλέον, κατά την τοποθέτησή του, ο Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, πως όταν (και αν…) ανέλθει στην εξουσία η νουδούλα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα εις ότι αφορά το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Ιδού: «Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της Συνόδου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του Ούγγρου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό ζήτημα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koulhs-noudoulhs-ejwterikou-kata-ormpan-kai-uper-ths-politikhs-twn-anoichtw#ixzz4l0kZhUg1

Exit mobile version