Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ! Η Ευρώπη των εθνών πρέπει να πέσει πάση θυσία για την νέα τάξη πραγμάτων.

Αφού πρώτα εξοικείωσαν τον δυτικό με το icon του ισλαμιστη (βλέπε το μουσι στη μόδα) , ξεκίνησε η μεγαλύτερη στην παγκόσμια ιστορία εισβολή.

Ισλαμιστές και μουσουλμάνοι κάθε είδους σαν κοπαδια έφτασαν στη Λέσβο, Χίο και σε άλλες συνοριακες περιοχές. Ήταν τόσο μεγάλη η εισβολή που ήταν σίγουρο πως θα συναντούσε αντιδράσεις από τους ντόπιους κατοίκους για χιλιάδες λόγους μα κυρίως λόγω διαφοράς κουλτούρας.
Εκεί λοιπόν έρχονται οι ΜΚΟ.
Ένας άρτιος ολοκληρωμένος στρατός γενικής υποστήριξης της εισβολής. Ένας καλοπληρωμένος μηχανισμός με υποστήριξη ολόκληρου του πολιτικού και παραπολιτικού συστήματος. Ποιοι είναι αυτοί που τον αποτελούν όμως; “Εθελοντές” . Οι εθελοντές λοιπόν, είναι κυρίως βορειοευρωπαιοι νεαρής και μέσης ηλικίας οι οποίοι αναλαμβάνουν την υποδοχή, την φροντίδα και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας λαθρομεταναστης έναντι μισθού οπότε το “εθελοντής” είναι μάρκετινγκ. Μετά τους απλούς εθελοντές ακολουθεί ένας σωρος από διασωστες, γιατρούς, μαγειρες, κλπ.
Φτάνοντας λοιπόν πχ στη Λέσβο βρίσκουν χώρο μέσα στα κέντρα υποδοχής και ξεκινούν.
Διαθέτουν επίσης Τζιπ δεκάδων χιλιάδων ευρώ, jet ski και ερευνητικά σκάφη τα οποία θα ζηλευαν αρκετές χώρες.
Μετά την διακομιδή και τις απαραίτητες φωτογραφίες για το τμήμα των media, υποδέχονται με αγκαλιές, φιλιά και πλούσια τραπέζια στην παραλία έναν λαθρομετανάστη ο οποίος διέσχισε μόνο 1000 μέτρα θάλασσας στη χειρότερη περίπτωση οπότε γιατί τέτοια υποδοχή ηρώων; Για τον τηλεθεατή των 8μιση και για το ντοπιο πληθυσμό φυσικά. Βλέποντας όλα αυτά ο μέσος κάτοικος βγάζει αυτόματα το συμπέρασμα “για να τυγχάνουν τέτοιας υποδοχής σίγουρα την αξίζουν” και έτσι σε πολλές περιπτώσεις έχουμε και ντόπιους που πανηγυρίζουν στις παραλίες πιθηκίζοντας και ας μη ξέρουν γιατί…..
Όποιος κάτοικος του νησιού αντιδράσει σε όλο αυτό έχει δύο επιλογές. Ή τις επιθέσεις παρακρατικων με τους γνωστούς χαρακτηρισμους “φασίστα, ναζί” κλπ ή δέχεται πρόταση να εργαστεί έναντι καλής αμοιβής στις ΜΚΟ και έτσι η σιωπή εξασφαλίζεται με κάθε τρόπο.
Ακολουθεί συνήθως μεταφορά στο hot spot και ταχύρυθμα σεμινάρια για το πως θα εξασφαλίσουν το ταχύτερο δυνατόν τα χαρτιά τους. Συμβουλές φυσικά όχι νόμιμες και έτσι καταλήγουμε με μαύρους Σύριους, Αφγανούς Σύριους και Σύριους γενικά από κάθε σημείο της Ασίας και Αφρικής.
Στη συνέχεια αφού περάσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης και φύγουν από τα κέντρα οι λαθρομετανάστες, αναλαμβάνουν οι ΜΚΟ για ενοικίαση σπιτιών, επιδοτήσεις για οτιδήποτε, εξασφάλιση των δικαιωμάτων και ένα σωρό απίθανα, με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες να ζουν από χρήματα αλληλεγγύης και για τα έξτρα τους να κλέβουν και να πουλάνε τα κλοπιμαία.
Όταν περάσει το μούδιασμα της αλλαγής περιβάλλοντος ξεκινούν τις συνήθειες της κουλτούρας τους. Βιασμοί, ναρκωτικά, βία. Οι ΜΚΟ φυσικά βρίσκονται εκεί και στηρίζουν κάθε ανωμαλία φωνάζοντας ρατσιστή οποιονδήποτε αντιδρά…..
Μέρες μπορώ να γράφω για όλα αυτά με αποδείξεις γιατί τα έζησα από πρώτο χέρι όμως το θεωρώ περιττό αν ο Ελληνας δεν έχει καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει.

Η Ευρώπη των εθνών πρέπει να πέσει πάση θυσία για την νέα τάξη πραγμάτων.

Δεν θα λυπηθούν χρήμα, πόρους, ζωές αρκεί να πέσει.
Η Ευρώπη παρόλο που έχει αλλωθει κατά μεγάλο μέρος με ξεπουλημένες κυβερνήσεις και ΜΜΕ αποτελεί ακόμη τον τρόμο του συστήματος γιατί…
Γιατί είναι το σπίτι των εθνών που διαθέτουν ρίζες. Είναι ο τόπος όπου ξεκίνησε ο ανθρώπινος πολιτισμός. Είναι η γενέτειρα λαών που το αίμα τους, τους υποχρεωνει σε επανάσταση και αλλαγή σε οτιδήποτε τους πιέζει. Είναι η Ευρώπη των Ανθρώπων και πρέπει να ισοπεδωθεί.
Μάκης Τριανταφυλλιδης

Exit mobile version