Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλες οι ομιλίες από την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη – Βίντεο από την δυναμική πορεία

YouTube Poster

Η εκδήλωση έκλεισε με μία μεγαλειώδη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πάνω από 500 εθνικιστές και εθνικίστριες, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής και το καθεστώς φίμωσης, διέδωσαν το μήνυμα της εθνικής αντίστασης.

Την εκδήλωση άνοιξαν με ομιλίες τους οι βουλευτές του κινήματος Βλάχου Σωτηρία, Γρέγος Αντώνης (εκ μέρους του οποίου διαβάστηκε μήνυμα, λόγω της αντισυνταγματικής απαγόρευσης συμμετοχής του σε εκδηλώσεις του κόμματος) Σαχινίδης Ιωάννης και Χατζησάββας Χρήστος, οι οποίοι στηλίτευσαν την κυβέρνηση για την υποχωρητικότητα της απέναντι στον ξένο παράγοντα.

Χρήστος Χατζησάββας 

Γιάννης Σαχινίδης 

Σωτηρία Βλάχου 

Εν συνεχεία το λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γραικός Φώτης, ο οποίος προέβη σε μια ιστορική αναδρομή της πορείας του Μακεδόνα στρατηλάτη προς την απόλυτη δόξα, την οποία και κατέκτησε με μάχες που τον οδήγησαν νικητή μέχρι τα πέρατα των Ινδιών.

Ακολούθως ο συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Λαγός Ιωάννης με έναν δυναμικό κι εμψυχωτικό λόγο αναφέρθηκε στην διαχρονική προσήλωση της Χρυσής Αυγής προς τα εθνικά ιδεώδη, η οποία, όμως, την οδήγησε σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών από το αμαρτωλό καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας.

Τέλος, το λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία και τον ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και τον τρόμο που προκαλεί η επιτυχία της στο κατεστημένο και τους υποτακτικούς του.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oles-oi-omilies-apo-thn-sugkentrwsh-sthn-thessalonikh-binteo-apo-thn-dunami#ixzz4l8wVCQZN

Exit mobile version