Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Στον κόσμο της» η Κομισιόν: Τα Μνημόνια θα… μειώσουν την ανεργία!

«Στον κόσμο της» η Κομισιόν: Τα Μνημόνια θα… μειώσουν την ανεργία!

Εκτός τόπου και χρόνου και σε πλήρη αναντιστοιχία με την Αλήθεια βρίσκονται σε μόνιμη βάση οι διεθνείς τοκογλύφοι, καθώς τον γνωστό ισχυρισμό τους ότι, αν εφαρμοστεί πλήρως το Μνημόνιο, θα μειωθεί η ανεργία, επανέλαβε χθες η επίτροπος Απασχόλησης Μαριάν Τίσεν.

Η Τίσεν υποστήριξε ότι ήδη «η ελληνική οικονομία εμφανίζει σταδιακή βελτίωση, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση της απασχόλησης» και εκτίμησε πως η ανεργία αναμένεται να συνεχίσει να μειώνεται σταθερά, υπό την προϋπόθεση ότι το πρόγραμμα εφαρμόζεται ικανοποιητικά, παράλληλα με την ανάκαμψη της εγχώριας ζήτησης και τις αυξήσεις των μισθών!

Φυσικά, δεν διευκρίνισε πώς θα προκύψουν αυξήσεις μισθών μέσα στο ασφυκτικό κοστούμι λιτότητας που έχουν επιβάλλει οι δανειστές για τη χώρα μας έως το μακρινό 2060!

Αντιθέτως, αυτό το οποίο σε μόνιμη βάση βλέπουμε τα τελευταία επτά χρόνια είναι μια συνεχής μείωση των μισθών, που παράλληλα οδηγούν στην φτωχοποίηση και την ανέχεια του Ελληνικού Λαού, την ίδια ώρα που το καθεστώς αποικιοποίησης της Χώρας βαθαίνει ολοένα και περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston-kosmo-ths-h-komision-ta-mnhmonia-tha-meiwsoun-thn-anergia-kp#ixzz4lCPLq1rj

Exit mobile version