Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι θα γίνει, αλήθεια, Άδωνι αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές υπουργών;

Τι θα γίνει, αλήθεια, Άδωνι αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές υπουργών;

Πολύ θράσος έχει αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία και θεωρεί ότι επειδή οι συριζαίοι είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι ξαφνικά δικαιούνται για να ομιλούν οι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας. Τελευταίο δείγμα, η λογοκλοπή του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής και οι ερωτήσεις που κατέθεσε προς τον Υπουργό ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Χρυσή Αυγή στην εν λόγω υπόθεση έχει ζητήσει πρώτη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, σε όλα τα επίπεδα. Και, επιπλέον, είχε αποκαλύψει το όλο ζήτημα όταν η Νέα Δημοκρατία κοιμόταν.

Το ζήτημα έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης, οπότε τώρα είναι η ώρα να ασχοληθούμε και με το ηθικό κομμάτι. Όντως, ο Καμμένος έχει να λογοδοτήσει για τις συνομιλίες του και τις εξωθεσμικές παράνομες παρεμβάσεις του.

Από πού κι ως που ομιλεί περί τέτοιων θεμάτων η Νέα Δημοκρατία;

Ας θυμίσουμε στον Άδωνι μερικά γεγονότα, για να κάνει οργίλα ερωτήματα προς τους αρμοδίους και για αυτά.

Τι έλεγε, Άδωνι, ο Αθανασίου με την προϊσταμένη των ανακριτών;

Άλλο ερώτημα: Με ποιον μιλούσε ο Σαμαράς στο περιβόητο ηχητικό και διέταζε τον «ψηλό, τον παναθηναϊκάκια» για την προφυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

Γι’ αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς οι μόνοι που δεν δικαιούνται να μιλάνε για «ανοίγματα τηλεφώνων» είναι τα νεοδημοκρατικά λαμόγια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-tha-ginei-alhtheia-adwni-an-anoijoun-oi-thlefwnikes-grammes-upourgwn#ixzz4lCPg0oRq

Exit mobile version