Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα «μαϊμού» δημοσκόπηση από τον Μαραντζίδη – Στις εκλογές θα προσπαθούν πάλι να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους!

Νέα «μαϊμού» δημοσκόπηση από τον Μαραντζίδη - Στις εκλογές θα προσπαθούν πάλι να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους!

Τις εποχές που ήταν στο «Ποτάμι» και του έδινε 18% θυμήθηκε καλοκαιριάτικα ο Μαραντζίδης και έτσι πλέον βάζει ολόκληρη την ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ενδεικτικό του πόσο μαϊμού είναι η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ είναι ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο να φτιάξουν διαφορετικές κάρτες για την κυβέρνηση που επιθυμούν οι πολίτες, τον «καταλληλότερο» και την πρόθεση ψήφου. 16% έναντι 33% διέταξε ο Μητσοτάκης, αλλά δεν τους προσδιόρισε που το ήθελε, οπότε το βάλανε παντού.

Από κει και πέρα φρόντισαν να εμφανίσουν το απόλιθωμα του σταλινισμού ως τρίτο κόμμα, προφανώς για να δημιουργήσουν το ανάλογο κλίμα.

Σε κάθε περίπτωση, αργά ή γρήγορα θα έρθουν οι εκλογές και ο νεοφώτιστος νεοδημοκράτης και πρώην ποταμίσιος Μαραντζίδης θα πρέπει να εξηγήσει πόσο «επιστημονικά» είναι τα λάθος συμπεράσματα που έβγαζε στις δημοσκοπήσεις.

Απλά για την καταγραφή σας παραθέτουμε την κάρτα της δημοσκοπήσεως με τα ποσοστά των κομμάτων:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-maimou-dhmoskophsh-apo-to-panepisthmio-makedonias-stis-ekloges-pali-tha#ixzz4lChfhjbc

Exit mobile version