Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το δημοσκοπικό παραμύθι του ισχυρού ΚΚ€ και η σκληρή για τους μπολσεβίκους πραγματικότητα

Το δημοσκοπικό παραμύθι του ισχυρού ΚΚ€ και η σκληρή για τους μπολσεβίκους πραγματικότητα

Ο διαχρονικός ρόλος των μπολσεβίκων στην πολιτική ζωή της χώρας είναι γνωστός και πασιφανής. Λειτουργούν με το δήθεν φιλολαϊκό και φιλεργατικό πρόσχημα ως χρυσή εφεδρεία του συστήματος, είναι πλήρως ενταγμένοι στο “συνταγματικό τόξο”, ενώ οι εθνοπροδοτικές τους θέσεις είναι ξεκάθαρες σε ζητήματα όπως το Μακεδονικό και η λαθρομετανάστευση.

Το ΚΚ€ που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συγκυβέρνησε το “βρώμικο 1989” είναι το εκλεκτό παιδί μιντιαρχών και ολιγαρχών και έχει πάντα ένα φιλόξενο στασίδι στα κανάλια της διαπλοκής που δήθεν καταγγέλλει.

Τώρα τελευταία οι συστημικοί δημοσκόποι εμφανίζουν άνοδο (;) για το ΚΚΕ σε σημείο μάλιστα που να ξεπερνά και την Χρυσή Αυγή και να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Και μετά ξύπνησαν!

Τους διαβεβαιώνουμε πως ούτε το ΚΚΕ, ούτε το Πασόκ, ούτε φυσικά και ο Λεβέντης μπορούν να ξεπεράσουν την Χρυσή Αυγή που έχει σταθερή άνοδο και στηρίζεται από πλατιά στρώματα του ελληνικού λαού.

Τέλος, η μοίρα και η κατεύθυνση των “αριστερών” ψήφων είναι γνωστή. Φέρνουμε το παράδειγμα των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Τον Μάιο το ΚΚΕ πήρε 8,48% και 26 έδρες. Ένα μήνα μετά όμως και μέσα σε κλίμα πόλωσης έπεσε στο 4,51% και στις 14 έδρες! Εν αντιθέσει η Χρυσή Αυγή από το 6,97% διατήρησε τις δυνάμεις της στο 6,92% και κατέλαβε τον Ιούνιο του 2012 18 έδρες.

Αυτή είναι λοιπόν η μοίρα του συστημικού ΚΚΕ: να εκμηδενίζεται και οι “αριστερές” ψήφοι να δρομολογούνται από το σύστημα εκεί που χρειάζεται… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-dhmoskopiko-paramuthi-tou-ischurou-kk-kai-h-sklhrh-gia-tous-mpolsebikous#ixzz4lCvlT0op

Exit mobile version