Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Tο επίσημο έγγραφο που εκθέτει τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση στον Ασπρόπυργο

Έχουν ήδη περάσει πολλές ημέρες από την δολοφονική ενέδρα στον Ασπρόπυργο των θρασύδειλων παρακρατικών αλητών, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο μέσα στην εγκληματική μανία τους να σπάσουν με σφυρί το χέρι μιας κοπέλας και ούτε ένα από τα λεγόμενα κόμματα του δημοκρατικού τόξου δεν βγήκε να καταγγείλει την ενέργεια αυτή εις βάρος της τρίτης πολιτικής δυνάμεως του τόπου.

Η ευθύνη κράτους και αρχών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με επίσημο έγγραφο της, το οποίο και δημοσιεύουμε, είχε προειδοποιήσει τις αρχές για τον κίνδυνο επιθέσεως στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο και δεν έκαναν τίποτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-apokalupsh-to-epis#ixzz4lDWHzHH0

Exit mobile version