Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε απόγνωση για την Χρυσή Αυγή οι εχθροί της δημοσιογραφίας

Σε απόγνωση για την Χρυσή Αυγή οι εχθροί της δημοσιογραφίας

Πληθαίνουν οι καθεστωτικοί φορείς του «αντισυνταγματικού τόξου», οι οποίοι νιώθουν πλέον πολύ άβολα όχι μόνο με τη δυσμενή γι’ αυτούς εξέλιξη της δίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και με το αναμφισβήτητο γεγονός της συνεχής ανόδου και επιρροής στον Λαό μας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το news247 είναι μία από τις κατεξοχήν καθεστωτικές ιστοσελίδες στα ΜΜΕ, η οποία από τον όγκο και μόνο των ενασχολήσεών της τις τελευταίες ώρες και ημέρες με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δείχνει πόσο «χοντρό ζόρι» τραβάει. Δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τον καημό κάποιου «ορφανού» του «Έθνους» που μάζεψε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ούτε με κάποιες άλλες (ο Θεός να τις κάνει) αναλύσεις που επιχειρεί να κάνει, αλλά με τον κύριο άρθρο της την Τετάρτη, με τίτλο «οι εχθροί της κοινωνίας».

Παραθέτουμε το άρθρο εξ ολοκλήρου, για να αντιληφθείτε όχι μόνο το γνωστό αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων, αλλά και το αδιέξοδο των εμπνευστών του, όπως μπορεί να αντιληφθεί όποιος το διαβάσει:

«Η διατήρηση της Χρυσής Αυγής ως τρίτης πολιτικής δύναμης στη χώρα μας είναι μία απόδειξη της δομικής αδυναμίας του πολιτικού μας συστήματος να απαντήσει στους ορκισμένους εχθρούς της δημοκρατίας.

Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν θέλησαν να δώσουν μία ενιαία, καταλυτική απάντηση στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Προτιμούν εδώ μια χρόνια να κατηγορούν το ένα το άλλο για επιλεκτικές σχέσεις με την εγκληματική Οργάνωση-πράγμα που ουδόλως την βλάπτει. Σήμερα, μετά από επτά χρόνια μνημονιακών πολιτικών, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι μία παρενέργεια της κρίσης: η οργή ενός μέρους της κοινωνίας απορροφήθηκε εντέχνως από την ηγεσία της Οργάνωσης, που κατόρθωσε να φτιάξει τον δικό της «στρατό» – μέλη του οποίου δεν διστάζουν σε τίποτα, όπως αποδείχθηκε με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η συνεχιζόμενη δίκη αφορά την βαριά κατηγορία της εγκληματικής Οργάνωσης – μία κατηγορία που ωστόσο, μοιάζει αδύναμη να περιγράψει όλο το εύρος των δολοφονικών δραστηριοτήτων των Χρυσαυγιτών.

Ωστόσο, η πολύμηνη διάρκεια της δίκης, έχει καταφανώς μειώσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης – ανοίγοντας για άλλη μία φορά παράθυρο στα μέλη της Οργάνωσης, όχι μόνον να ελπίζουν σε μία επιεική ποινική αντιμετώπιση, αλλά και να προσδοκούν ακόμα και πολιτικά κέρδη… Βεβαίως, η δημοκρατία δεν εκδικείται, ούτε επιζητεί αίμα για το αίμα. Όμως, η δημοκρατία αμύνεται – με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι Χρυσαυγίτες πρέπει να καταδικαστούν για τα όσα διέπραξαν – αλλά κυρίως, πρέπει να ηττηθούν πολιτικά. Να περιθωριοποιηθούν και πάλι. Και αυτό δεν γίνεται με δικαστικές αποφάσεις, αλλά με πολιτικές απαντήσεις. Οι οποίες εξακολουθούν να είναι το ζητούμενο».

Με τέτοιου είδους «επιχειρηματολογία» ο συγκεκριμένος (και όχι μόνο) ιστότοπος δείχνει ότι ανήκει στη συνομοταξία αυτών που είναι εχθροί της δημοσιογραφίας, της αντικειμενικής και ανεξάρτητης ενημέρωσης, εν τέλει της Αλήθειας. Τα όσα αναφέρονται περί «δομικής αδυναμίας» και για «ενιαία, καταλυτική απάντηση», δείχνουν την μη δυνατότητα όλου του φάσματος του «συνταγματικού τόξου» να αντιπαρατεθεί πολιτικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γι’ αυτό και επιζητούν, με ανέντιμους και παράνομους τρόπους, να την εξοντώσουν σε ποινικό επίπεδο, ελπίζοντας έτσι ότι θα εξαφανίσουν και την μεγάλη πολιτική της επιρροή.

Μόνο που αυτό όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά αντιθέτως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μια συνεχή αυξητική τάση ανόδου της κοινωνικής και εκλογικής της επιρροής, την οποία ακόμη και κατεξοχήν συστημικοί δημοσιογράφοι (όπως ο Κοτρώτσος) αποδέχονται (με μεγάλη λύπη, βεβαίως). Οι ευσεβείς πόθοι του καθεστωτικού ιστότοπου για «καταδίκη» και «περιθωριοποίηση» ανήκουν πλέον στον χώρο της φαντασίας, καθώς σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου αποδομείται ολοένα και πιο πολύ η σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώ σε πολιτικό επίπεδο όλο και περισσότεροι Έλληνες στρέφουν με ελπίδα το βλέμμα τους σε αυτήν.

Παραθέσαμε ολόκληρο το κείμενο προκειμένου να γίνει πλήρως αντιληπτό το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία βρίσκονται (και) αυτοί οι υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και για να γίνει αντιληπτό ότι «το ζητούμενο» (όπως τελειώνει το… σπαραξικάρδιο κείμενο) θα παραμείνει ζητούμενο δια παντός, καθώς η ώρα που θα λάμψει η Αλήθεια και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δικαιωθεί πολλαπλώς θα έρθει, όσο κι αν προσπαθούν να το καθυστερήσουν οι ποικιλότροποι και ποικιλόμορφοι εχθροί της, που συνάμα είναι και εχθροί της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-apognwsh-gia-thn-chrush-augh-oi-echthroi-ths-alhthinhs-dhmosiografias#ixzz4lKeyrEgL

Exit mobile version