Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «άβατο» των Εξαρχείων, η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ και η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία

Το «άβατο» των Εξαρχείων, η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ και η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία

Μείζον ζήτημα δημιουργήθηκε από την εξαγγελία συγκεντρώσεως στα Εξάρχεια του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών. Η συγκέντρωση αυτή απαγορεύτηκε κατόπιν εντολής Τόσκα και σχετικής ανακοινώσεως που δημοσιεύτηκε στην «Διαύγεια», την οποία και σας παραθέτουμε:

«Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα έως την 24:00 ώρα της Πέμπτης 29-06-2017, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Αλεξάνδρας & Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), αριστερά Πατησίων (28ης Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας αυτής), αριστερά Χαλκοκονδύλη, δεξιά Κάνιγγος, αριστερά Βερανζέρου, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Κανάρη, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (όλη η επιφάνεια της Πλατείας και τα εφαπτόμενα πεζοδρόμια αυτής), συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ, αριστερά Μαρασλή, δεξιά Σουηδίας, αριστερά Αναπήρων Πολέμου, δεξιά Μ. Μερκούρη, αριστερά Κόνιαρη, αριστερά Λ. Αλεξάνδρας έως τη συμβολή της με την Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της περιοχής».

Πάμε, τώρα, να δούμε και το πολιτικό παρασκήνιο, το οποίο στην επιφάνεια εκδηλώθηκε με «οργίλη» ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας περί «άβατου των Εξαρχείων» και απάντηση του Σύριζα περί «οργανωμένης προβοκάτσιας».

Ναι, τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο παραβατικότητας, εμπορίας ναρκωτικών και όσων άλλων είναι ευθείες συνεπαγωγές της ασύδοτης δράσης των λεγόμενων «αντιφασιστών», παρακρατικών στην πραγματικότητα, που λυμαίνονται την περιοχή, αλλά και άλλες περιοχές.

Όμως τα Εξάρχεια είναι άβατο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με τις συμμορίες της άκρας αριστεράς να… μεγαλουργούν και να καίνε την Αθήνα επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και τον Μητσοτάκη υπουργό. Αυτό για να μην νομίζει η Νέα Δημοκρατία ότι «αναγεννήθηκε».

Οι συμμορίες αυτές, λοιπόν, δρούσαν ανεξέλεγκτες επί Νέας Δημοκρατίας, όπως δρουν ανεξέλεγκτες και επί Σύριζα. Και αυτό θα συνεχίζεται ες αεί όσο δεν υπάρχει η πολιτική βούληση να καθαριστεί η περιοχή από τους παρακρατικούς, επειδή αυτοί κάνουν την «βρώμικη» δουλειά για την εκάστοτε κυβέρνηση.

Από την άλλη πλευρά, επειδή «σανό» δεν τρώμε, η ΠΟΑΣΥ, που διοργάνωσε την εκδήλωση που απαγορεύτηκε, εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση στις 22 Ιουνίου και έσπευσε να έχει συνάντηση με τον Μητσοτάκη στις 23 Ιουνίου. Εκεί αν μη τι άλλο φάνηκαν τα κομματικά κίνητρα μίας εκδηλώσεως που αναγγέλθηκε για να απαγορευτεί. Γιατί, αλλιώς, θα όφειλαν οι συνδικαλιστές να απαντήσουν το εξής απλό ερώτημα: «Ωραία, συγκέντρωση στα Εξάρχεια. Γιατί το 2017 και όχι το 2016, το 2015, το 2014 ή το 2009;»

Η πραγματικότητα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες είναι ότι τα Εξάρχεια θα αποτελέσουν ελεύθερο χώρο για όλους τους Έλληνες μονάχα επί Εθνικής Κυβερνήσεως της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που ΔΕΝ εκλήθη από τους συνδικαλιστές, η οποία είναι και η μοναδική που διαθέτει την πολιτική βούληση να τελειώνει με το παρακράτος οριστικά και αμετάκλητα.

Το άβατο των Εξαρχείων δεν μπορούν να το εκκαθαρίσουν ούτε οι φίλοι των τρομοκρατών στον Σύριζα, ούτε οι κοσμοπολίτες της Νέας Δημοκρατίας που μετράνε τα πάντα με το πολιτικό κόστος και τα ψηφαλάκια.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε σχετικά: “Η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι υποχείριο ούτε των κομματαρχών-συνδικαλιστών της ΝΔ, ούτε του ανύπαρκτου Τόσκα, που συντηρεί άβατα εγκληματικότητας από τα Εξάρχεια μέχρι τις Αχαρνές”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-abato-twn-ejarcheiwn-h-sugkentrwsh-ths-poasu-kai-h-pseutodejia-nea-dhmok#ixzz4lPFtH5tP

Exit mobile version