Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επίσημο έγγραφο που εκθέτει τις αστυνομικές αρχές για την παρακρατική επίθεση στον Ασπρόπυργο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επίσημο έγγραφο που εκθέτει τις αστυνομικές αρχές για την παρακρατική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Ούτε μια καταδίκη, ούτε μια παραίτηση: Η δολοφονική ενέδρα στον Ασπρόπυργο και το συνένοχο πολιτικό κατεστημένο

Έχουν ήδη περάσει πολλές ημέρες από την δολοφονική ενέδρα στον Ασπρόπυργο των θρασύδειλων παρακρατικών αλητών, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο μέσα στην εγκληματική μανία τους να σπάσουν με σφυρί το χέρι μιας κοπέλας και ούτε ένα από τα λεγόμενα κόμματα του δημοκρατικού τόξου δεν βγήκε να καταγγείλει την ενέργεια αυτή εις βάρος της τρίτης πολιτικής δυνάμεως του τόπου.

Η ευθύνη κράτους και αρχών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με επίσημο έγγραφο της, το οποίο και δημοσιεύουμε, είχε προειδοποιήσει τις αρχές για τον κίνδυνο επιθέσεως στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο και δεν έκαναν τίποτε! Ούτε μία καταδίκη, ούτε μία παραίτηση από κάποιον από τους αρμοδίους και το γεγονός αυτό δείχνει πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του λαού μας.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι το γεγονός αναφέρθηκε από όχι έναν, αλλά τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο στην Ολομέλεια όσο και σε επιτροπές και δεν βρέθηκε να κανείς να πει έστω μια λέξη, να τολμήσουν τουλάχιστον τα πολιτικά τρωκτικά τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων να πουν τέλος πάντων ότι χαίρονται για την επίθεση αυτή. Σιωπήσαν με την ένοχη σιωπή του συνενόχου.

Γιατί αυτοί καλλιέργησαν όλο αυτό το κλίμα εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μαζί με αυτούς και τα κανάλια των “νταβατζήδων” και οι φυλλάδες τους και οι ραδιοφωνικοί τους σταθμοί. Εάν είχε δεχθεί επίθεση κάποιος αριστερός θα το έκαναν πρωτοσέλιδο. Γι’ αυτούς όμως οι Χρυσαυγίτες, ακόμη και μια κοπέλα που της σπάνε το χέρι με σφυρί, δεν έχουν ψυχή.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στον Ασπρόπυργο, την οποία έγραφε συνεργείο της ΕΡΤ και δεν έδειξε φυσικά ούτε δευτερόλεπτο. Από την ομιλία αυτή και το παρακάτω στο οποίο δεν τολμά φυσικά να απαντήσει κανείς:

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: “… Στις 31 Μαρτίου έγινε μία επίσης εγκληματική ενέργεια ενάντια στα Κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Και τότε ο αστυνομικός που ήταν φρουρός ειδοποίησε το κέντρο επιχειρήσεων. Και αυτοί, απέναντι ακριβώς από τα γραφεία μας στην Μεσογείων, για να δείτε την ενοχή τους, είναι η εγκατάσταση, είναι ο χώρος όπου στρατοπεδεύουν οι ΔΙΑΣ. Και δεν ειδοποίησαν την ΔΙΑΣ. Ειδοποίησαν την ΟΠΚΕ Κηφισιάς, η οποία ήρθε στο χώρο μετά από μισή ώρα! Και δεν συνελήφθη ούτε ένας!

Και εις ό,τι αφορά την επίθεση στον Ασπρόπυργο στις 17 Μαΐου, επειδή είχαμε πληροφορίες σχετικές είχαμε αποστείλει ένα έγγραφο από το οποίο και σας διαβάζω μερικά αποσπάσματα:

Προς την Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Α/Τ Ασπροπύργου

Α.Π. 131 – 17/5/2017

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα λειτουργίας των γραφείων μας υπάρχει ενδεχόμενο επιθέσεως από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου με στόχο την πρόκληση ζημιών και τον τραυματισμό πολιτών. Επειδή στο παρελθόν (καταλήγει το έγγραφο το επίσημο που έχουμε στείλει με αριθμό πρωτοκόλλου και θα ζητήσουμε ευθύνες από την Δικαιοσύνη και κάποτε θα τις βρούμε), καταλήγει το έγγραφο λοιπόν: Ζητούμε την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο Αττικής κατά το προσεχές διάστημα». 

Και δεν έλαβαν κανένα μέτρο. Ή μάλλον έλαβαν: Να είναι απόντες, για να κάνουν εδώ την δουλειά τα παρακρατικά συνεταιράκια τους. Αλλά η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει, γιατί η Χρυσή Αυγή φώναζε και θα φωνάζει μέχρι τέλους: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-to-epishmo-eggrafo-pou-ekthetei-tis-astunomikes-arches-gia-thn-p#ixzz4lPGNac3E

Exit mobile version