Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2017

Κάθε  χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τις ατέλειωτες  απεργίες, τους εκβιασμούς, μιας και το κράτος θέλει τους υπαλλήλους της καθαριότητας ομήρους για ψηφοθηρικούς λόγους με αποτέλεσμα να είναι βουνά στις πόλεις τα  σκουπίδια. Συνεχείς και καθημερινοί εμπρησμοί στα Εξάρχεια, με τους αναρχικούς ανεξέλεγκτους καθώς και τους αθίγγανους να έχουν δημιουργήσει άβατα σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας. Ουδείς από τους κυβερνώντες και συγκυβερνώντες τολμά να ακουμπήσει αυτές τις κραυγαλέες παραβατικότητες μιας και πορεύονται με πυξίδα το πολιτικό κόστος. Στη πατρίδα μας χάθηκε η κοινή λογική, ενώ αντίθετα θεριεύει ο παραλογισμός, η διαπλοκή και η ανικανότητα. ¨Όσοι καταχράστηκαν και διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα δεν τιμωρούνται αλλά μάλιστα επιβραβεύονται και κουνάν το δάκτυλο με περίσσιο θράσος στους Έλληνες. Απέναντι σε όλα αυτά υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η φωνή της λογικής η οποία ονοματίζει με κάθε τρόπο τους ενόχους για αυτή την κατάντια που υφιστάμεθα. Για αυτό και λυσσαλέος πόλεμος που δέχεται από όλους. Καιρός να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, αν θέλουμε και στο μέλλον να έχουμε πατρίδα.

Κ.Κ.

Το «άβατο» των Εξαρχείων, η συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ και η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία

Μία λαϊκή ρήση αναφέρει “πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι”. Εν προκειμένω ταιριάζει απόλυτα και επιδέχεται ξεκάθαρης ερμηνείας. Η Ακαδημία των ΗΠΑ βράβευσε πρόσφατα τον Γερμανό υπουργό οικονομικών Σόϊμπλε, αποδίδοντάς του το βραβείο “Χένρι Κίσσιγκερ” (!!!), τιμώντας τον για τον «ρόλο του στην δημιουργία μιας αυξανόμενα ενσωματωμένης (στο παγκόσμιο κράτος της Νέας Τάξης) Ευρώπης». Βραβεύουν δηλαδή οι παγκοσμιοποιητές τον αιμοβόρο υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας για τον διεθνιστικό-ισοπεδωτικό ρόλο του. Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο γερμανόφωνος κύριος Σόϊμπλε, ποιούς έχει αφέντες και για την δήθεν σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας περί της οποίας τυρβάζουν τα συστημικά ΜΜΕ. Ως εκ τούτου καθίσταται σαφές και εξηγείται εύκολα το μένος τους για τον Εθνικισμό, που είναι η μόνη λύση και εναντιώνεται στα συμφέροντα τους.

Χ.Ι.

Ο Χουλιαράκης «άδειασε» εντελώς τον Τσίπρα για το χρέος: Ποτέ δεν είχαμε τις προσδοκίες που προπαγανδίζαμε!

Είναι εξοργιστικά απίστευτη η σπατάλη στο δημόσιο τομέα με μοναδικό σκοπό την δημιουργία κομματικού σκοπού. Ο λόγος για την εταιρεία του δημοσίου (ΚΤΥΠ) δηλαδή κτιριακές υποδομές. Μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο εργάζονταν εκεί περίπου 330 άτομα χωρίς ουσιαστικό έργο μιας και μεγάλα κατασκευαστικά έργα για το δημόσιο ελέω μνημονίων δεν υπάρχουν. Αντί λοιπόν οι ανεκδιήγητοι να μετατάξουν υπαλλήλους σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες που έχουν πραγματικές και διαρκείς ανάγκες διόρισαν ακόμη 213 υπαλλήλους, οι οποίοι πλέον «υποβοηθούν» τους προηγούμενους στο έργο τους. Με αυτό τον τρόπο δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες κατέστρεψαν την Ελλάδα. Μόνη λύση πλέον η Χρυσή Αυγή για να μπει τάξη και νοικοκυροσύνη σε αυτή τη δύστυχη Πατρίδα!

Χ.Γ.

Ελεύθερη Ώρα: Δύο παρατάξεις υπάρχουν στην Βουλή, η Χρυσή Αυγή και το αντισυνταγματικό τόξο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-iouniou-2017#ixzz4lSwBMWOu

Exit mobile version