Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Καβάλα

Ενημερωτική δράση στα φανάρια αεροδρομίου: Την περασμένη εβδομάδα πολυπληθές κλιμάκιων Συναγωνιστών από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε πολύωρη ενημερωτική δράση στα φανάρια αεροδρομίου μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη παρωδία.

Οι ενημερωτικές παρεμβάσεις συνεχίζονται αμείωτες, όπως αμείωτη συνεχίζει η ενδοτικότητα της μνημονιακής κυβέρνησης απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών. Μοναδικό ανάχωμα στο ξεπούλημα της πατρίδας και μοναδική φωνή αντίστασης απέναντι σε ένα αμαρτωλό καθεστώς ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή, που εντός κι εκτός βουλής μάχεται για τα δίκαια των Ελλήνων.

Διανομή ενημερωτικού υλικού κατά του μνημονίου στην περιοχή της Νάουσας: Το περασμένο Σαββατοκύριακο πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ημαθίας με επικεφαλής το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μιχάλη Τσακίρη βρέθηκε αρχικά στην περιοχή της Επισκοπής Ναούσης, όπου οι συναγωνιστές διένειμαν εφημερίδες του Κινήματος καθώς και ενημερωτικό υλικό για την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν στον παρακείμενο Κοπανό Ναούσης την ετήσια τοπική εμποροπανήγυρη, όπου συνομίλησαν με πλήθος κόσμου και διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος.

Εξαιρετικά θερμή ήταν η υποδοχή των συναγωνιστών από την πλειοψηφία του κόσμου, που ζητούσε να ενημερωθεί εφ’ όλης της ύλης για την τρέχουσα οικονομική και πολιτική κατάσταση και για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Η ενημερωτική δράση των συναγωνιστών στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες Πατριώτες στηρίζουν μαζικά Χρυσή Αυγή, έχοντας πια γυρίσει την πλάτη τους στις δήθεν «δεξιές» επιλογές του συστήματος. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη Νίκη.

Ενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής ενάντια στο Μνημόνιο στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στην Ελευθερούπολη μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες από εφημερίδες και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Οι Συναγωνιστές διέσχισαν όλη την Ελευθερούπολη, περνώντας από τα καταστήματα και τις καφετέριες της κεντρικής αγοράς. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή του κόσμου ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το κλιμάκιο των Συναγωνιστών και να του εκφράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που έχουν επιβάλλει οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh-hmathia-kabala#ixzz4lSwmhYbf

Exit mobile version