Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή Κοττάκη: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντισυστημική δύναμη και για αυτό την αποκλείουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Παραδοχή Κοττάκη: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντισυστημική δύναμη και για αυτό την αποκλείουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης είναι γνωστό ότι απηχεί απόψεις, οι οποίες πρόσκεινται στην ΝΔ. Έχει, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανάλυση που δημοσιεύει στην «Δημοκρατία», σχετικά με την γνωστή πρόσφατη διατύπωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου αναφερόμενος στην εποχή της πρωθυπουργίας Καραμανλή λέει τα εξής:

«Τα άκρα της εποχής Καραμανλή δεν ήταν αποκλεισμένα από τα ΜΜΕ, όπως η Χρυσή Αυγή. Έβρισκαν στασίδι στους άμβωνες της διαπλοκής και μέσα από τους κόλπους τους ξεπήδησαν οι μετεγγραφές της Ν.Δ. του 2012. Ακροδεξιές μόνο στην έκφραση, γιατί διάθεση για ριζοσπαστισμό μηδέν: Φιλοδοξία τους ήταν η ενσωμάτωση στο σύστημα».

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: α) «τα άκρα της εποχής Καραμανλή» ήταν το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, ο οποίος πρέπει να είχε σπάσει ρεκόρ παρουσίασης στα διεφθαρμένα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» της διαπλοκής. Παρά, όμως, την (εξοργιστική) προβολή τους και ο Καρατζαφέρης και το κομματικό του μόρφωμα «τελείωσαν» πολιτικά στις εκλογές του 2012, όσο κι αν «σπρώχθηκαν» από το σύστημα όσο κι αν λασπολόγησαν τότε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

β) «Οι μετεγγραφές της ΝΔ του 2012» ήσαν οι Βορίδης, Γεωργιάδης, οι οποίοι κάνοντας στροφή 180 μοίρες και θεαματική κωλοτούμπα στα μέχρι τότε λεγόμενά τους «έγλειψαν» εκεί που για αρκετά χρόνια «έφτυναν»: δηλαδή, την ΝΔ του Σαμαρά.

γ) Μπορεί οι αναφορές του Κοττάκη για «Ακροδεξιές μόνο στην έκφραση», «διάθεση για ριζοσπαστισμό μηδέν» και «ενσωμάτωση στο σύστημα» να σχετίζονται με τους δύο προαναφερθέντες πολιτικάντηδες, όμως άνετα συνδέονται και με το πρώην κόμμα τους, το οποίο δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να υπάρξει ψευτοπατριωτικό ανάχωμα στης Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

δ) Φτάνουμε, λοιπόν, στο πιο ενδιαφέρον σημείο της ανάλυσης του φιλονεοδημοκράτη δημοσιογράφου: ότι δηλαδή, σε αντίθεση με τα «άκρα της εποχής Καραμανλή» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σε μόνιμη βάση αποκλεισμένη από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Ποια μεγαλύτερη απόδειξη του αντισυστημικού περιεχομένου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, από τα λόγια ενός δημοσιογράφου πολύ φίλα προσκείμενου στην ΝΔ και στενά συνδεδεμένου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή;

Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη πιο έντονο αν αναλογιστούμε ότι, παρά την απίστευτα εξοργιστική προβολή του, τόσο ο Καρατζαφέρης όσο και τα «ορφανά» του ουσιαστικά έχουν τελειώσει πολιτικά και πλέον διαφημίζουν… κολλαγόνα, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αν και σε συνεχιζόμενο ασφυκτικό κλοιό αποκλεισμού από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ δυναμώνει κοινωνικά (και αύριο εκλογικά) στην Λαϊκή Συνείδηση ολοένα και περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradochh-kottakh-h-chrush-augh-einai-antisusthmikh-kai-plhrws-apokleismenh#ixzz4lWM65aX4

Exit mobile version