Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος για τις εξωφρενικές αποδοχές της υπόδικης Αικατερινάρη και τις ατασθαλίες στην ΔΕΗ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή οικονομικών για τις εξωφρενικές αποδοχές της διοίκησης του Υπερταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας και παράλληλα ζήτησε απαντήσεις για το τι εννοούν με τον όρο «αξιοποίηση».

Επίσης, ζήτησε ενημέρωση για όλα τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου που περιλαμβάνονται στο περιβόητο Υπερταμείο και απευθυνόμενος στην κ. Αικατερινάρη τόνισε ότι δεν πρέπει να παίζει με την περιουσία του Ελληνικού Λαού.

Μάλιστα ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τόσο στο σώμα όσο και στην ίδια την Αικατερινάρη το παράδειγμα της ΔΕΗ όπου υπάρχει μια μεγάλη δικαστική εκκρεμότητα που την αφορά και σχετίζεται με περιουσιακά στοιχεία του οργανισμού που ξεπουλήθηκαν έναντι πινακίου φακής.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου έθεσε καίρια ερωτήματα στην διοίκηση της ΔΕΗ για την μη παρουσία τους στην δίκη της κυρίας Αικατερινάρη σχετικά με υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης προς την ΓΕΝΟΠ αλλά και μία «επένδυση» στην Ρόδο 75 εκατ. ευρώ χωρίς να υπάρχει έργο επί της ουσίας .

Μάλιστα, για τα παραπάνω σημείωσε πως η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί από το αρμόδιο υπουργείο.

Διαβάστε επίσης: Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τον διορισμό υπόδικης στην Διοίκηση του Υπερταμείου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-hlias-panagiwtaros-gia-tis-ejwfrenikes-apodoches-ths-upodikhs-aikaterinar#ixzz4lWRE6lN9

Exit mobile version