Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Τι δουλειά έχει ο υπουργός Άμυνας να συνομιλεί με ισοβίτη;

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Τι δουλειά έχει ο υπουργός Άμυνας να συνομιλεί με ισοβίτη;

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δ. Γιαννακόπουλο στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις Καμμένου στην Δικαιοσύνη και στις συνομιλίες του με καταδικασμένο ισοβίτη για ναρκωτικά, σημειώνοντας πως πρώτη η Χρυσή Αυγή με παρέμβαση του Γ. Λαγού είχε φέρει το θέμα στην Βουλή.

Υπενθύμισε τις παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού Σαμαρά για την παράνομη προφυλάκισή του ιδίου και των άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως η λάσπη δεν μας αγγίζει!

Επανέλαβε τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών για την οικονομία και την καταγγελία του Μνημονίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά για την δόση των 8,5 δισ. ευρώ: “Οι Γερμανοί μας δίνουν τόσα όσα φθάνουν για να τα παίρνουν αμέσως πάλι πίσω“.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στα “Παραπολιτικά” θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sthn-efhmerida-parapolitika-ti-douleia-echei-o-upourgos#ixzz4la8M3ZPe

Exit mobile version