Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

 

Σε μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη δήλωση προέβη ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για την ισλαμική τελετή στον περίλαμπρο Ναό της Ορθοδοξίας την Αγία Σοφία της Κωνσταντινουπόλεως! Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η Αγία Σοφία είναι ένα μνημείο εξαιρετικής σημασίας και η κυβέρνηση της Τουρκίας πρέπει να το διατηρήσει σεβόμενο την παράδοση και την σύνθετη Ιστορία της! 

Σε ερώτηση που του έγινε εάν είναι οι ΗΠΑ αντίθετες στην ισλαμική τελετή, ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ είπε αυτολεξεί: “Η Αγία Σοφία έχει μια περίπλοκη ιστορία και αναγνωρίζουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για άλλες θρησκείες. Για πολλές θρησκείες”!

Θα έπρεπε να ξέρει ο εκπρόσωπος αυτών που εισέβαλαν στην αμερικανική ήπειρο και εξόντωσαν τους ιθαγενείς της χώρας, ότι η Αγία Σοφία έχει μόνον μία ταυτότητα, την Ελληνική και Ορθόδοξη ταυτότητα και ότι τζαμί έγινε με την βάρβαρη σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Χριστιανών.

Αυτό όμως που μας κάνει κυριολεκτικά να αγανακτήσουμε είναι η ξενοδουλεία κάποιων πληρωμένων γραφίδων με ελληνική ταυτότητα, οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ εξέλαβαν ως θετική την δήλωση αυτή των ΗΠΑ για την ισλαμική τελετή στην Αγία Σοφία.

Exit mobile version