Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κατήγγειλε ότι οι παρακρατικοί “αντιεξουσιαστές” εκβιάζουν τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ανέφερε:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου, γνωστοποιεί, στους Δημότες Ασπροπύργου, στην κοινή γνώμη της Χώρας και σε κάθε αρμόδια Αρχή, όσα αφορούν στην επαναλαμβανόμενη προσπάθεια ορισμένων, δήθεν «αντιεξουσιαστικών κύκλων», να υποκαταστήσουν και να εκβιάσουν τις Αστυνομικές και Δικαστικές αρχές της Χώρας, με «αυθόρμητες» εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στην ουσία με προβοκατόρικες, προσχεδιασμένες ενέργειες, που εκδηλώνονται στον Ασπρόπυργο.”

Είναι οι ίδιοι κύκλοι οι οποίοι οργανώνουν με την βοήθεια του κράτους και των υπηρεσιών του αντισυγκεντρώσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και παριστάνουν τους “αντιφασίστες” και δημιουργούν επεισόδια στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ: ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΣΑΠΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ!

Η καταγγελία γίνεται πιο συγκεκριμένη παρακάτω εναντίον της παρέας του Κωνσταντίνου και ενός ανύπαρκτου πολιτικά στο λαό κόμματος, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά και με το αζημίωτο να παριστάνει τον προστάτη των λαθρομεταναστών και να εμποδίζει με παράνομες ενέργειες την νόμιμη πολιτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Διαβάστε τι καταγγέλλει επί του θέματος ο Δήμαρχος Ασπροπύργου:

“… Mια γνωστή Μ.Κ.Ο.(ΚΕΕΡΦΑ), που ειδικεύεται στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιλεγμένων ομάδων πληθυσμού, συνεπικουρούμενη από φορείς μεταναστών, εκτός Ασπροπύργου, προγραμμάτισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Πλατεία Δημαρχείου της πόλης μας, με «αφορμή» κάποιες επιθέσεις, σε μετανάστες, που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, τους προηγούμενους μήνες. Είχε προηγηθεί, μια άκρως προκλητική, προβοκατόρικη πορεία, με οργανωτές τους ίδιους φορείς, στη συνοικία Γκορυτσά Ασπροπύργου, τον προηγούμενο μήνα, διά της οποίας οι εκδρομείς-εισαγόμενοι διαδηλωτές, επιδίωξαν να προκαλέσουν επεισόδια, επιθυμώντας να στοχοποιήσουν, να παρουσιάσουν συλλήβδην, τους κατοίκους της εν λόγω συνοικίας, ως δράστες επιθέσεων σε βάρος μεταναστών!…

Επειδή, λοιπόν, η πρόκληση εκείνη, η σκοτεινή προσπάθεια, να αποδοθούν φυλετικά χαρακτηριστικά στους δράστες, έπεσε στο κενό, αν και οι σκηνοθέτες της υποδύθηκαν τους εργάτες γης, σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου των Πακιστανών, που τους διένειμε και ολοκαίνουργιες τσάπες-αξίνες (το σχετικό βίντεο είναι στη διάθεση των Αρχών και οιουδήποτε ενδιαφερόμενου), επανέρχονται στην πόλη μας, με μοναδικό στόχο να προκαλέσουν επεισόδια …”

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αυτός ο συγκεκριμένος πρόεδρος των Πακιστανών, για τον οποίο υπάρχει διεθνές ένταλμα συλλήψεως από την Ιντερπόλ, κατέθεσε σαν μάρτυρας κατηγορίας στην Δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΟΤΑΝ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο ίδιος ο Δήμαρχος, λοιπόν, ζήτησε να απαγορευθεί η συγκέντρωση του Κωνσταντίνου και της παρέας του και συγκεκριμένα καταγγέλλει: “… Με επιστολή μου, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, παρακάλεσα για την απαγόρευση της προγραμματισθείσας(για το Σάββατο 17/06/2017)συγκέντρωσης, στην πλατεία Δημαρχείου, αφού είναι σίγουρο πως, δεν υπηρετεί την ηρεμία που απαιτείται, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη δυτική Αττική. Σήμερα ενημερώθηκα-αρμοδίως- ότι, οι Αρχές δεν απαγόρευσαν τη συγκέντρωση.

Έχουμε, λοιπόν, από τη μία πλευρά έναν Δήμαρχο που ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να επιβάλει τον νόμο και από την άλλη μία παρέα επαγγελματιών “αντιρατσιστών” και τι γίνεται τελικά; Γίνεται ό,τι θέλουν οι “αντιρατσιστές”, οι οποίοι σε όχι λίγες περιπτώσεις με αντισυγκεντρώσεις του έχουν οδηγήσει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου, όπως και παλαιότερα το κράτος της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να απαγορεύσουν νόμιμες συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

 

Exit mobile version