Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η μεθόδευση της ουσιαστικής χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας, ακολουθώντας κατά γράμμα το “δόγμα του σοκ”, την οικονομική θεωρία της σχολής του Σικάγου που εισήγαγε ο διαβόητος Φρήντμαν, εξηγείται και αναλύεται κατά διεξοδικό τρόπο στα διαβόητα (κατά τους «περιούσιους» θεωρούνται πλαστά) “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”.  Στα συγγράμματα αυτά οποία περιγράφεται η μεθόδευση δια της οποίας οι Σιωνιστές Σάϋλοκ διαφθείρουν την ηγεσία μίας χώρας, της αναθέτουν εν συνεχεία να δανείζεται ακατάσχετα έως ότου υποταγεί πλήρως στις δεσμεύσεις του πιστωτή και οδηγηθεί αλυσοδεμένη σε καθεστώς εποπτείας, εκχωρήσεως της εθνικής της κυριαρχίας και ουσιαστικής παραδόσεώς της στην βούληση των δανειστών. Μόνος εχθρός και εμπόδιο στην απόλυτη υποδούλωση στη τοκογλυφία είναι ο Εθνικισμός και με αυτό τον τρόπο, εξηγείται η δαιμoνοποίηση μιας κοσμοθεωρίας η οποία αντιτάσσεται στον υλισμό των μπολσεβίκων και των καπιταλισμό.

Χ.Ι.

Έγραψε η εφημερίδα “Δημοκρατία” για την συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Αγώνας για να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Με αφορμή την έρευνα της δικαιοσύνης για τον πρώην πρωθυπουργό Σημίτη, αμέσως η σκέψη έτρεξε στο παρελθόν για να θυμίσει τα εγκλήματα που διέπραξε στη θητεία του. Χρηματιστήριο, Ίμια, προδοσία Κύπρου, Οτσαλάν, κτηματολόγιο, swaps, εκποίηση του εναπομείναντος τότε χρυσού της Πατρίδας μας. Απευθείας αναθέσεις των έργων, τα οποία εσκεμμένα καθυστέρησαν, των Olympic games με αποτέλεσμα την εκτόξευση των προϋπολογισμών και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος που προήλθε από δανεισμό. Ένας ακόμη σύγχρονος εφιάλτης, που δεν είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθεί, μιας και υπάρχουν δημοσιεύματα ότι περισσότερο εκβιασμός διαφαίνεται ώστε να υπάρξει συνεργασία με τον Σύριζα παρά ουσιαστική πρόθεση πολιτικής κάθαρσης. Μόνη πολιτική δύναμη στην Πατρίδα μας που έχει την βούληση να πράξει την πολιτική κάθαρση είναι η Χρυσή Αυγή και για αυτό τον λόγο την πολεμούν με λύσσα.

Γ.Τ.

Αποκαλύψεις Γ. Λαγού στο “Radio Metropolis” για την υπόθεση Καμμένου – Κοντονή και τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη! Ηχητικό

Προσφέρουν παράκαμψη από τα capital controls, ελευθερία, ασυδοσία και παράνομο πλουτισμό στους πολιτικούς τους φίλους που κατέχουν μεγάλα κεφάλαια. Είναι υπερασπιστές της Πατρίδος αυτοί; Πόσο άραγε βαραίνει το παρελθόν πάνω τους;  Εν γνώσει τους, και για προσωπικά τους οφέλη, συνεισφέρουν στην πτώση της χώρας! Στον εξευτελισμό αυτής και του λαού της. Στο σύνολο των Ελλήνων εξαφανίζουν το όποιο εισόδημα, μέσα από τις ασφαλιστικές εισφορές και την υπερφορολόγηση. Αντίθετα στους φοροφυγάδες – μεγαλοκαταθέτες, εν γνώσει Στουρνάρα με σειρά τεχνασμάτων και «οδηγιών»  διασφαλίζουν την παράκαμψη από τα capital controls αλλά και την διαφυγή στο εξωτερικό  εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Η Τράπεζα της Ελλάδος, στους τύπους,  βλέπει κάθε βδομάδα αυτές τις ροές, αλλά δεν φαίνεται να ενοχλείται. Ευτυχώς που υπάρχει η Χρυσή Αυγή καθώς όπως έδειξαν οι δημοσκοπήσεις παραμένει σταθερά ένα κόμμα λαϊκό βγαλμένα από τα σπλάχνα των Ελλήνων.

Σ.Μ.

Εκτός νόμου θέλουν οι τούρκοι  το ΕΛΑΜ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-iouliou-2017#ixzz4leDZKldA

Exit mobile version