Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μην ανησυχείτε για τα σκουπίδια στους δρόμους… υπάρχουν περισσότερα στην ελληνική τηλεόραση!

Μην ανησυχείτε για τα σκουπίδια στους δρόμους… υπάρχουν περισσότερα στην ελληνική τηλεόραση!

Τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με το πρόβλημα που έχει προκύψει στις γειτονιές των Αθηνών, έπειτα από την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι από σκουπίδια! Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα μείζον θέμα και είναι απολύτως λογικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρων των συζητήσεων των πολιτών.

Τι γίνεται όμως με τα «σκουπίδια» που σε καθημερινή βάση βάζουν οι Έλληνες στα σπίτια τους; Έως πότε οι τηλεθεατές θα δέχονται μέσω των εξευτελισμένων ΜΜΕ να βάζουν σε καθημερινή βάση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, διαφόρων ειδών σκουπίδια πολύ πιο επιβλαβή από εκείνα του δρόμου; Χρόνια τώρα το επίπεδο, ειδικά της τηλεόρασης είναι πολύ χαμηλό με ένα πρόγραμμα που σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα πρόγραμμα χειραγώγησης, υπνωτισμού και αποχαύνωσης των Ελλήνων πολιτών.

Πρόσφατα μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός συμπεριέλαβε στο «ψυχαγωγικό» του πρόγραμμα την εκπομπή «Αυτές είναι οι Kardashians», μία “αμερικανιά” στην οποία καταγράφεται και προβάλλεται η ζωή μιας γνωστής οικογένειας του Χόλιγουντ.

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhn-anhsucheite-gia-ta-skoupidia-stous-dromous-uparchoun-perissotera-sthn-e#ixzz4lhCrOfQC

Exit mobile version