Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο φραπεδόμαγκας Πολάκης ονειρεύεται να κάνει την Ελλάδα «Σοβιετία»

Το να είναι κάποιος ανόητος σε σημείο γραφικότητας πολλές φορές δεν βλάπτει. Μπορεί να γίνει ο «τρελός του χωριού» ή ο «καραγκιόζης της παρέας». Όμως, όταν τυγχάνει αυτός ο άνθρωπος να είναι υπουργός της κυβερνήσεως τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα.

Ο λόγος για τον Πολάκη, ο οποίος όφειλε να είναι κατηγορούμενος για πολλές υποθέσεις έως τώρα, αλλά ελέω της υπουργικής του ιδιότητας παραμένει στο απυρόβλητο. Στην τελευταία… περιπέτειά του βγήκε στο facebook να πανηγυρίσει για τον δορυφόρο που εκτόξευσαν οι άραβες με το όνομα “Hellas Sat 2”.Τώρα, βεβαίως, γιατί πανηγυρίζει για έναν αραβόφωνο δορυφόρο που η μόνη σχέση του με την Ελλάδα είναι το όνομα; Άβυσσος η ψυχή του ανόητου.

Πάμε, όμως, στους πανηγυρισμούς και στο τι είπε. Η ανακοίνωσή του που συνοδευόταν με μία κακόγουστη αφίσα σοβιετικής (εξ Αλβανίας του Χότζα) αισθητική έγραφε «Όχι κολομβια ,ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου !!!!».

Διατηρήσαμε την ορθογραφία, προκειμένου να καταδείξουμε και άλλο ένα ζήτημα: ολάκερος υπουργός, μουστακαλής και «μάγκας» κατά δήλωσή του και δεν ξέρω την χρήση των σημείων στίξης. Ας βάλει ένα από τα τρολ που λυμαίνονται τα υπουργεία και τους θώκους να τον βοηθήσει.

Πάμε, τώρα, και στο… ζουμί της υποθέσεως. Προφανώς και αδιαφορούμε για τους «φιλελεδες» και τον «Κυριάκο», αλλά θα πρέπει να θυμάται ο Πολάκης πως ωραίοι Έλληνες έχυσαν το αίμα τους και εν τέλει κατάφεραν να θάψουν το σινάφι του στο Βίτσι και στον Γράμμο, αποτρέποντας την μετατροπή της Ελλάδος σε «Σοβιετία».

Παρά τον εδώ και δεκαετίες αφελληνισμό της ελληνικής κοινωνίας, τα gay pride και τις άλλες γραφικότητες, υπάρχουν και πάλι ωραίοι Έλληνες που θα αποτρέψουν την μετατροπή της χώρας μας σε «Σοβιετία». Αυτοί δεν είναι, φυσικά, οι «φιλελεδες» του «Κυριάκου», αλλά οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-frapedomagkas-polakhs-oneireuetai-na-kanei-thn-ellada-sobietia#ixzz4lhDejKcg

Exit mobile version