Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΚΚΕ εγκατέλειψε τους Έλληνες Εργαζόμενους και απευθύνεται σε αφρικανούς και ασιάτες

Το ΚΚΕ εγκατέλειψε τους Έλληνες Εργαζόμενους και απευθύνεται σε αφρικανούς και ασιάτες

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια  οι Έλληνες Εργαζόμενοι έχουν πάψει να απασχολούν ουσιαστικά το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), με τους λαθρομετανάστες να αποτελούν πλέον το προνομιακό πεδίο ενασχόλησής του.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και το καθιερωμένο ετήσιο θερινό διήμερο για λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» στο πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια. Σύμφωνα με τον «Ριζοσπάστη» οι κοινότητες και σύλλογοι μεταναστών που συμμετέχουν σ’ αυτό το διήμερο προέρχονται από τις εξής χώρες: Αιθιοπία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γκάνα, Ζιμπάμπουε, Καμερούν, Κένυα, Μαδαγασκάρη, Μαρόκο, Μολδαβία, Μπουρκίνα Φάσο, Νιγηρία, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Ρωσία, Σιέρα Λεόνε, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Τανζανία.

Τι παρατηρούμε; α) ότι μόνο τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες αντιπροσωπεύονται, απ’ αυτές που είχαν την… ευλογία (ή μήπως… ανεμοβλογιά;) να υποστούν τον κομμουνισμό στο πετσί τους για αρκετές δεκαετίες. Ο υπόλοιπες… φτύνουν στον κόρφο τους!

β) Αντιθέτως, ο μαρξισμός-λενινισμός, ο προλεταριακός διεθνισμός, ο επιστημονικός σοσιαλισμός και οι άλλες σύνθετες αηδίες που συνοδεύουν τον ανθρωποκτόνο και αντεργατικό κομμουνισμό φαίνεται ότι έχουν… ευρύτατο λαϊκό έρεισμα σε 12 αφρικανικές χώρες. Οι… μπαρουτοκαπνισμένοι προλετάριοι της Ζιμπάμπουε, της Σιέρα Λεόνε και (βεβαίως) της Μπουρκίνα Φάσο βάζουν τα… ταξικά γυαλιά τους στους ιδεολογικά αναλφάβητους, πολιτικά καθυστερημένους και κοινωνικά ανεπίδεκτους μαθήσεως Εργαζομένους της Ευρώπης που δεν αντιλαμβάνονται την υπεροχή του μπολσεβικισμού…

Άντε και του χρόνου εκπροσώπηση και από τις Ακτή Ελεφαντοστού, Μποτσουάνα, Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, Τζιμπουτί, Σουαζιλάνδη και Γουινέα- Μπισσάου!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kke-egkateleipse-tous-ellhnes-ergazomenous-kai-apeuthunetai-se-afri#ixzz4lm5zzTil

Exit mobile version