Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπαιξαν μπουνιές Μαζιώτης-Γουρνάς στην δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα»! Καλείται η φυλλάδα των τρομοκρατών να πάρει θέση

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου γίνεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής-τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Απίστευτο υβρεολόγιο, μια παρολίγον συμπλοκή ανάμεσα στον Νίκο Μαζιώτη και τον Κώστα Γουρνά, ενώ η εξοργισμένη και σαλταρισμένη Πόλα Ρούπα να ωρύεται ότι αυτή και ο Μαζιώτης είναι ο «Επαναστατικός Αγώνας»! Οι άλλοτε «σύντροφοι» έχουν φτάσει στο σημείο να αλληλοκατηγορούνται με πολύ βαριές εκφράσεις.

Αφορμή αποτέλεσαν οι κατηγορίες «ευθύνης», για την συμπλοκή στην Δάφνη όπου έπεσε νεκρός ο Λάμπρος Φούντας από τα αστυνομικά πυρά, γεγονός από το οποίο ξεκίνησε η εξάρθρωση της οργάνωσης. Ο Κώστας Γουρνάς πήρε τον λόγο και επιτέθηκε φραστικά στον Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος φέρεται να είχε «κατηγορήσει» όσους είχαν λάβει μέρος σε εκείνη την συμπλοκή. Ο Νίκος Μαζιώτης θέλησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του πρώην -πλέον- συντρόφου του, για να ακολουθήσει ο παρακάτω… αποκαλυπτικός διάλογος:

Νίκος Μαζιώτης: Αυτό είναι το δικαστήριο ενός εχθρού δικού μας, κακώς γίνονται αυτές οι κουβέντες εδώ, αλλά υποχρεωνόμαστε να το κάνουμε. Γενικά οι προδότες και οι λιποτάκτες ήταν πάντα σκουπίδια…
Κώστας Γουρνάς: (Επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη. Παρέμβαση αστυνομικών που την απέτρεψαν)
Πόλα Ρούπα: Άντε στο δ….. ρε.
Κ.Γ.: Προδότη, γ… το σπίτι σου.
Π.Ρ.: Άσε τον Νίκο κάτω ρε.
Κ.Γ.: Θα με πεις και προδότη π…. Θα σε γ……. π……. γιε. Έχεις τελειώσει γ……. .
Π.Ρ.: Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο Ιησούς Χριστός είσαι; Εγώ είμαι ο Επαναστατικός Αγώνας και άμα σου αρέσει. Αυτός (Μαζιώτης) και εγώ είναι ο Επαναστατικός Αγώνας.
Κ.Γ.: Χάρη σας.
Π.Ρ.: Που θα απλώσεις και χέρι. Ο Ε.Α. δεν τελείωσε με τη σύλληψη του Γουρνά που έκατσε στη φυλακή. Ο Ε.Α. συνέχισε, έπιασαν τον Μαζιώτη και συνέχισα εγώ. Αν δεν σου αρέσει να πεις «Χ» σε όλον τον Επαναστατικό Αγώνα. Καλός ο Ε.Α. μέχρι το 2010 και μετά έχει προβλήματα; Μας αρέσει ο Ε.Α. νεκρός;

Ακολούθησαν μομφές της Πόλας Ρούπα σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου και βρίσκονταν στο πλευρό του «αντιπάλου» συντρόφου.

Πραγματικά τραγελαφικές και αηδιαστικές καταστάσεις, οι οποίες όμως ξεφεύγουν από τον στενό κύκλο του γελοίου και της γραφικότητας, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια (πραγματική) εγκληματική οργάνωση τρομοκρατών αποφασισμένων να δολοφονήσουν για τα όσα κρύβουν στο εντελώς σαλεμένο μυαλό τους. Έχοντας υπ’ όψιν, όμως, ότι όλα αυτά τα «μπουμπούκια» έτυχαν πολλαπλής θετικής αντιμετώπισης (για να μην πούμε «αγιογραφίας») από την εφημερίδα των τρομοκρατών («Εφημερίδα των Συντακτών»), καλείται τώρα, η εν λόγω φυλλάδα να πάρει θέση για τα… «ξεκατινιάσματα» των «κοινωνικών επαναστατών».

Δημήτρη και Άντα Ψαρρά, Τάσο Κωστόπουλε, Γιαννάκη Μπασκάκη και οι λοιποί, που μας παρουσιάζατε αυτούς τους αδίστακτους και πωρωμένους εγκληματίες ως… αγγελούδια και παρεξηγημένους επαναστάτες, τι άποψη έχετε για τα νέα συμβάντα; Με ποιανού το μέρος θα ταχθείτε; Ή μήπως νομίζετε ότι η σιωπή σας (και) επ’ αυτού του θέματος σας γλυτώνει από το αυταπόδεικτο: ότι δηλαδή, υπερασπίζετε με κάθε ευκαιρία τους εκφραστές της κόκκινης τρομοκρατίας στην Χώρα; Αν και κάτι μας λέει ότι θα έχουμε… σιγή ιχθύος για το όλο ζήτημα, για λόγους που μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrios-polemos-anamesa-sta-melh-ths-tromokratikhs-organwshs-epanastatikos-a#ixzz4lnO0vFc3

Exit mobile version