Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλή θεωρεί το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή ο κατοχικός ηγέτης Ακκιντζί

Απειλή θεωρεί το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή ο κατοχικός ηγέτης Ακκιντζί

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, πρόβλημα των κατακτητών, δεν είναι ούτε η πολιτική της Κυβέρνησης μας, ούτε η Ελλαδική Κυβέρνηση, ούτε κανένα άλλο κόμμα των δήθεν αντιδραστικών που αυτή την στιγμή απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές στο Κρανς Μοντάνα, αλλά τα δύο Εθνικιστικά Κόμματα, η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή επιστράτευσαν ως επιχειρήματα η τουρκική πλευρά για να υποστηρίξει την θέση της για διατήρηση εγγυήσεων και παρεμβατικών δικαιωμάτων, θέλοντας να καταδείξει ότι η ύπαρξη ακραίων επιβάλλει προσθετα μετρά για την ασφάλεια των τουρκοκυπρίων αλλά και για την εφαρμογή της λύσης.

«Ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακκιντζί συνεπικουρούμενος από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβουσογλου αναφέρθηκε με ένταση στο θέμα του ακροδεξιού ΕΛΑΜ περιγράφοντας μια κατάσταση ωσάν να είναι η ακροδεξιά οργάνωση η κυρίαρχη και πλειοψηφούσα άποψη στην Κυπριακή Δημοκρατία που θα αποτελεί απειλή για τους Τουρκοκυπρίους και έτσι δικαιολογεί την διατήρηση των Εγγυήσεων και του τουρκικού Στρατού ως εγγυητή της ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα αντί να απαντήσει με τον δέοντα τρόπο στους κατακτητές και καταπατητές της πατρίδας μας θυμήθηκε την Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «και στην Ελλάδα υπάρχει ναζιστική οργάνωση και σε πολλές χώρες της Ευρώπης υπάρχουν ακροδεξιά ναζιστικά μορφώματα, αλλά κανένας δεν σκέφθηκε ποτέ να χρησιμοποιήσει τον Στρατό, πολύ περισσότερο τον Στρατό τρίτης χώρας για να τα αντιμετωπίσει. Προσθέτοντας ότι τέτοια φαινόμενα που είναι απειλή για όλους αντιμετωπίζονται μόνο μέσω της Δημοκρατίας…»

Όμως ο κ. Τσαβουσογλου βρήκε την ευκαιρία να στραφεί προς τον Νίκο Κοτζιά και με δηκτικό τρόπο να αναφέρει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και οι ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Ο κ. Κοτζιάς όμως υποστήριξε τους ΑΝΕΛ, αφού συμφώνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του απάντησε ότι «οι ΑΝΕΛ είναι πατριωτικό συντηρητικό κόμμα, και σίγουρα δεν  είναι …Γκρίζοι Λύκοι», υπενθυμίζοντας την συνεργασία του Ταγίπ Ερντογαν και της κυβέρνησης του ΑΚΡ με το ΜΗΡ το κόμμα των Γκρίζων Λύκων.

Ενώ όπως συμπληρώνε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, «συνόδευσε την απάντηση του σχηματίζοντας με τα δάκτυλα του χεριού τον χαιρετισμό σύμβολο των Γκρίζων Λύκων, που πριν μερικές εβδομάδες και ο ίδιος ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιριμ είχε σχηματίσει απευθυνόμενος στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση».

Είναι μεγάλη τιμή όταν το μοναδικό πρόβλημα των Τούρκων και των εγκάθετων της Άγκυρας στην Κύπρο, είναι τα δύο Εθνικιστικά κόμματα του Ελληνισμού, η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), το οποίο μάλιστα ζητούν να τεθεί εκτός νόμου. Εδώ και τόσα χρόνια κανένα κόμμα, καμία κυβέρνηση, κανένας Πρόεδρος, δεν ήταν πρόβλημα για την Τουρκία, αφού όλοι παρά τις αντιδράσεις τους στο τέλος συναινούσαν στις αξιώσεις της τουρκικής πλευράς, όπως γίνεται και σήμερα με την πενταμερή διάσκεψη και την «λύση» Ομοσπονδίας, που ήταν διαχρονικές θέσεις της Τουρκίας.

Όλα τα πιο πάνω επιβεβαιώνουν ότι οι τελευταίοι υπερασπιστές αυτού του Έθνους, η μοναδική φωνή Εθνικής αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-kai-elam-to-problhma-twn-katakthtwn#ixzz4lnPGJSQ1

Exit mobile version