Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «σκάσε» του άνανδρου Τσακνή και η λογοκρισία της ΕΡΤ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το «σκάσε» του άνανδρου Τσακνή και η λογοκρισία της ΕΡΤ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν την Δευτέρα στην ΕΡΤ, με το μνημείο για τους νεκρούς(!) της, ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και της γραφικότητας. Και μόνο η ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι «τιμήθηκε η μνήμη των 23 ανθρώπων (εργαζομένων στην ΕΡΤ και αλληλέγγυων) που στη διάρκεια της διετίας 2013-2015 έφυγαν από τη ζωή από αιτίες που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμό της», αποτελεί πραγματικά πρόκληση στην νοημοσύνη όλων μας.

Πέρα από το γεγονός ότι η όλη κατάσταση με το μνημείο παραπέμπει, έστω και έμμεσα, στο Πολυτεχνείο και την κεφάλα του Σβορώνου, είχαμε και μια αντίδραση του προέδρου της ΕΡΤ, η οποία συνιστά τον ορισμό της αλητείας και της άνανδρης συμπεριφοράς. Ανεξάρτητα από την φαιδρότητα της «παρέμβασης» της γνωστής και μη εξαιρετέας Ραχήλ Μακρή, με την ακατάπαυστη λογοδιάρροιά της, το να βγαίνει ο «κουλτουριάρης» Τσακνής και να της λέει, αρχικά, «Θα βγάλετε επιτέλους τον σκασμό; Βγάλτε τον σκασμό!» και μετά από λίγο «Σκάσε! Σκάσε!» δείχνει άλλη μια πτυχή του «ήθους της αριστεράς» και το πώς αντιλαμβάνεται το δικαίωμα του λόγου ο τύπος αυτός. Σκεφτείτε μόνο να ήταν κάποιος Χρυσαυγίτης που θα χρησιμοποιούσε την χυδαία φρασεολογία του Τσακνή. Ποιος μας «έσωνε» τότε από την Άντα Ψαρρά και την παρέα της…

Οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούμε να πληρώνουμε 3 ευρώ ως ανταποδοτικό τέλος μαζί με τους ήδη φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ανάμεσά τους και οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι πληρώνουν από το υστέρημά τους για να βγαίνουν κάτι απίθανοι τύποι σαν τον Τσακνή και τον Καλφαγιάννη (ΠΟΣΠΕΡΤ) και να απαγορεύουν με τον πλέον δικτατορικό τρόπο την μετάδοση των πολιτικών εκδηλώσεων της τρίτης εκλογικά Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Δεν ξέρουμε αν οι περιβόητες «φεμινίστριες» είναι τόσο πολυάσχολες ώστε να ασχοληθούν με την άνανδρη συμπεριφορά του νυν δερβέναγα της ΕΡΤ. Πολύ πιο πριν όμως από τα «βγάλτε τον σκασμό» και «σκάσε», τόσο ο Τσακνής όσο και η υπόλοιπη παρεούλα της ΕΡΤ, που στήνουν μνημεία «της πλάκας», έχουν φροντίσει να αποδομήσουν οι ίδιοι με τις πράξεις τους την επιχειρηματολογία τους. Ενώ υποκρίνονται ότι η ΕΡΤ είναι υπέρ της απρόσκοπτης ενημέρωσης και της ελεύθερης έκφρασης δίχως αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, έχουν φροντίσει, εκτός από το να φέρονται ως «κραγμένη» κυβερνητική ντουντούκα του ΣΥΡΙΖΑ, να στερούν με τον πλέον άσχημο και θρασύδειλο τρόπο και το παραμικρό δικαίωμα έκφρασης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δείχνοντας ότι αυτοί είναι που έχουν ρίξει «μαύρο» στην αντικειμενική ενημέρωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-skase-tou-anandrou-tsaknh-kai-h-logokrisia-ths-ert-kata-ths-chrushs-augh#ixzz4lsvt044u

Exit mobile version