Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σε κάθε προσωπική εταιρία, οι εταίροι ευθύνονται για τα χρέη της εταιρίας με τις προσωπικές τους περιουσίες. Στα κόμματα, τα μέλη και τα στελέχη δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για τα χρέη τους. Και αυτό γίνεται γιατί αν είχαν ευθύνη θα είχαν και απαιτήσεις για τη διοίκηση των κομμάτων, κάτι που φυσικά δεν επιθυμεί η έξυπνη ολιγαρχία. Επίσης τα κόμματα δεν ρυθμίζονται από κανένα νόμο, είναι ανώτερα και από το Σύνταγμα και όποιος χρηματοδοτεί κόμματα και πολιτικούς απαλλάσσεται και από τη φορολογία. Μόνο η Χρυσή Αυγή τάραξε και εκεί τα λιμνάζοντα νερά ζητώντας να καταργηθεί η κρατική επιχορήγηση των κομμάτων, δείχνοντας στη πράξη ότι έφερε σε πέρας αρκετές εκλογές αναμετρήσεις χωρίς να επιβαρύνει το ελληνικό δημόσιο.

Ν. Γ.

ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Αν χρειαστεί θα κάνουμε νέα επιχείρηση Αττίλα στην Κύπρο

Αποτελεί πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων των οποίων μεγάλη κατηγορία δεν έχει ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωση του, η παρέλαση των «στελεχών» του κλεφτοπασοκ οι οποίοι στη σύναξη τους δήλωσαν παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Είναι οι ίδιοι που με τα αμέτρητα σκάνδαλα και την εγκληματική κακοδιαχείριση έφεραν την πατρίδα μας στο σημερινό χάλι. Στην ουσία μαζεύτηκαν εκεί για να αποφασίσουν την αλλαγή του ονόματος του αλήστου μνήμης Πασοκ σε Σημοκρατική Συμπαράταξη. Με αυτό τον τρόπο μάλλον θα αλλάξει και το ΑΦΜ, όπως επεσήμανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην ομιλία του στην βουλή, έτσι ώστε τα σχεδόν διακόσια εκατομμύρια χρέη που δημιούργησαν να  διαγραφούν και να τα πληρώσουν οι Έλληνες. Εύκολα εξηγήσιμο  το μίσος και το μένος όλων αυτών των πολιτικών απατεώνων κατά της Χρυσής Αυγής η οποία ζητά πολιτική κάθαρση από τη μεταπολίτευση και μετά, ώστε οι κλέφτες να πάνε φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στους Έλληνες.

Λ. Μ.  

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Ρόδο: Το Λιμενικό άνοιξε πυρ εναντίον τουρκικού πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά – Προκλητική ανακοίνωση και πολεμικά πλοία από την τουρκία!

Άλλη μια κακοστημένη φάρσα είδαμε στη βουλή από τις  τηλεοράσεις με την «μονομαχία» Μητσοτάκη -Τσίπρα θυμίζοντας μας τους προηγούμενους  Σαμαρά – Βενιζέλο, λίγο πριν από τη συμμαχία τους υπέρ των μνημονίων και κατά των Ελλήνων. Η Ιστορία  έχει αποδείξει πολλές φορές ότι πίσω από υποτιθέμενες αντιπαλότητες υπάρχουν έντεχνα στημένες συμμαχίες για να εφαρμοστούν όλα αυτά που ηττήθηκαν στα μάτια και στη ψυχή του κόσμου! Κάθε φορά που ο «ηγέτης» σου τα βρίσκει σκούρα και κινδυνεύει να χάσει την πρόσβαση του στο «μέλι», επιχειρεί να σε «φανατίσει», ώστε να δώσεις την μάχη που εκείνος διάλεξε και να νικήσεις για λογαριασμό του. Είναι αντιληπτό πλέον ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον όλων που καταστρέφουν την πατρίδα μας με τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.

Ι. Γ.

Και το κλεφτο-Πασόκ δηλώνει συμπαράσταση στην… “επαναστάτρια” Ηριάννα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-iouliou-2017#ixzz4lw1I0q4z

Exit mobile version