Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φαιδρότητα στο απόγειό της: Μνημείο για τους… νεκρούς της ΕΡΤ έστησαν οι εργατοπατέρες της ΠΟΣΠΕΡΤ

Η φαιδρότητα στο απόγειό της: Μνημείο για τους… νεκρούς της ΕΡΤ έστησαν οι εργατοπατέρες της ΠΟΣΠΕΡΤ

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα τίποτε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Όμως, είναι πραγματικά αστείο, έως προκλητικό, το γεγονός πως οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι έχουν επιβάλλει «μαύρο» στην Χρυσή Αυγή, έστησαν στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου μνημείο για τους… νεκρούς της ΕΡΤ.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιου είδους νοσηρό αστείο. Μιλώντας ο Τσακνής ο λογοκριτής στην εκδήλωση είπε: «Στην ΕΡΤ μπήκε το τανκς της ανεργίας και της ανασφάλειας, και αυτή η ανασφάλεια και η ανεργία είναι που έστειλε τους ανθρώπους στον άλλο κόσμο».

Να δείτε που η αριστερά, βλέποντας το οριστικό της τέλος, βουτηγμένη σε ένα έλος ξεφτίλας και ανυποληψίας ετοιμάζεται να στήσει καινούργιους «νεκρούς» για να το παίξει και πάλι «αγία»

Βέβαια, όπως θυμούνται όλοι, ούτε σφαίρες πέσανε στην ΕΡΤ, ούτε νεκροί υπήρξανε, ενώ οι «αλληλέγγυοι» περνάγανε μια χαρά με συναυλίες, σουβλάκια, καβάλημα στα κάγκελα και «σέλφις».

Το μόνο που πραγματικά έγινε εκείνη την περίοδο στην ΕΡΤ είναι ότι η διακυβέρνηση Σαμαρά επεχείρησε να την κάνει «γαλάζιο» κομματικό όργανο και όταν έπεσε η κυβέρνηση αυτή ο Σύριζα την έκανε «ροζ» κομματικό όργανο.

Έτσι κι αλλιώς, η ΕΡΤ δεν αποτελεί ούτε τώρα, ούτε τότε σταθμό πολυφωνίας, αφού λογοκρίνεται και καθυβρίζεται η Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου κι αντιστοίχως λιβανίζεται η μνημονιακή εξουσία, όποιο χρώμα κι αν αυτή έχει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-faidrothta-sto-apogeio-ths-mnhmeio-gia-tous-nekrous-ths-ert-esthsan-oi-er#ixzz4lxq3HeMk

Exit mobile version