Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανευτυχής η Αριστερά στην αγκαλιά του Αμερικανού Πρέσβη – Ιδού ποιοι πήγαν στην δεξίωση

Πανευτυχής η Αριστερά στην αγκαλιά του Αμερικανού Πρέσβη - Ιδού ποιοι πήγαν στην δεξίωση

Γράφει ο Αντίοχος

Χθες αναφερθήκαμε γενικώς στα… «αμερικανάκια» που παρευρέθηκαν στην δεξίωση του πρέσβη. Βέβαια, κάποιοι ήταν από παλιά «αμερικανάκια» και δεν το έκρυβαν (Σαμαράς, Μπουμπούκος, Βορίδης και ΣΙΑ).

Κάποιοι άλλοι όμως, μια φορά κι έναν καιρό, έκαναν θορυβώδεις… αντιιμπεριαλιστικές πορείες και φώναζαν συνθήματα όπως “Yankeesgohome”,  “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” και τέτοια. Και τώρα, φωτογραφίζονται πανευτυχείς στην αγκαλιά του Αμερικανού πρέσβη. Όπως π.χ. η εικονιζόμενη βουλευτής Β΄ Πειραιώς του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Καρακώστα, η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, για να την… καμαρώσουν οι ψηφοφόροι της.

Και πονηρούλα όπως είναι, έβαλε και τις φωτογραφίες κι άλλων συριζαίων από την εκδήλωση (Σκουρλέτη, Παππά και Βούτση), για να δείξει ότι δεν είναι η μόνη αριστερή που προσκύνησε τους παγκόσμιους τυράννους!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε επίσης: Ιδού ποιοι πήγαν στην δεξίωση της πρεσβείας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paneutuchhs-h-aristera-sthn-agkalia-tou-amerikanou-presbh#ixzz4lxqLAKkF

Exit mobile version