Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένταση στο hot spot Κουτσόχερου Λάρισας: «Πρόσφυγες» έβαλαν φωτιές σε κάδους γιατί άργησαν τα λεφτά της μηνιαίας βοήθειας!

Ένταση στο hot spot Κουτσόχερου Λάρισας: «Πρόσφυγες» έβαλαν φωτιές σε κάδους γιατί άργησαν τα λεφτά της μηνιαίας βοήθειας!

Στην σύγχρονη Ελλάδα, όπου κάθε τι το απίθανο είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, το είδαμε κι αυτό. Το ότι, δηλαδή, ομάδα «προσφύγων» στον καταυλισμό του Κουτσόχερου  στον νομό Λαρίσης, προέβη το απόγευμα της Δευτέρας σε βιαιότητες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα της βοήθειας που λαμβάνουν για τον τελευταίο μήνα!

Αρχικά, όπως αναφέρει ντόπιο ειδησεογραφικό ιστολόγιο, ομάδα αποτελούμενη από δέκα περίπου άνδρες κινήθηκε προς αποθήκη όπου φυλάσσονταν τρόφιμα από ΜΚΟ με στόχο να παραβιάσει την πόρτα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Λίγη ώρα αργότερα, έβαλαν φωτιά σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Σε μια εποχή όπου αρκετοί συμπατριώτες μας δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσουν έστω και το ένα απαραίτητο γεύμα της ημέρας τους, οι παράνομα εισερχόμενοι στη χώρα μας «πρόσφυγες» (τους οποίους κανείς δεν προσκάλεσε εδώ, ούτε είναι κατ΄ ελάχιστον υπεύθυνη η Ελλάδα για τους πολέμους που μαστίζουν  τις χώρες όσων εξ’ ατών είναι πραγματικά πρόσφυγες χωρίς εισαγωγικά) διαμαρτύρονται με εμπρησμό κάδων και απόπειρα παραβίασης αποθήκης επειδή δεν έχουν εισπράξει ακόμη για τον τελευταίο μήνα τα λεφτά που λαμβάνουν κάθε μήνα!

Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο από την δική μας πλευρά όταν η περίπτωση από μόνη της είναι τόσο κραυγαλέα;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-prosfuges-prospathhsan-na-parabiasoun-apothhkh-kai-ebalan-fwtia-s#ixzz4lzNJ3W2s

Exit mobile version