Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης, η Σιμόν Βέιλ και ο αριστερός εθνομηδενισμός

Ο Μητσοτάκης, η Σιμόν Βέιλ και ο αριστερός εθνομηδενισμός

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε ένα σχόλιο στο twitter για τον θάνατο της Σιμόν Βέιλ. Από την όλη πορεία της γαλλίδας πολιτικού αυτό το οποίο έκρινε ως πιο αξιοσημείωτο  για αναφορά ήταν η προσπάθειά της για την νομιμοποίηση των αμβλώσεων! Να υποθέσουμε ότι αποτελεί αυτή η αναφορά ένα προοίμιο για τα όσα προτίθεται να κάνει η ΝΔ εάν και όταν ανέβει εκ νέου στον κυβερνητικό θώκο; Αν θυμηθούμε ότι η ΝΔ, υπό την ηγεσία του Μητσοτάκη, πρωτοστάτησε στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων καταλαβαίνουμε την αντίληψη που έχει η φιλελεύθερη ΝΔ για την παραδοσιακή μορφή Οικογένειας.

Μιας, όμως, και αναφερθήκαμε στην αποβιώσασα Σιμόν Βέιλ, της οποίας το εγκώμιο έσπευσε να πλέξει ο νυν επικεφαλής της ΝΔ, ας δούμε και την άποψή της για τις χώρες του «υπαρκτού σοσιαλισμού», των οποίων σαφώς υπογράμμιζε το (ανύπαρκτο) κύρος. Αναφερόμενη στις πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις που πραγματοποιούνταν τόσο στην Γαλλία όσο και τις άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης δήλωνε: «Οι επαναστατημένοι εργάτες νιώθουν πολύ ευτυχείς που έχουν πίσω τους ένα Κράτος. Ένα Κράτος που προσδίδει στην δράση τους αυτόν τον επίσημο χαρακτήρα, αυτή την νομιμότητα, αυτή την αίσθηση πραγματικότητας που μόνον το κράτος είναι σε θέση να προσφέρει. Άλλωστε, αυτό το Κράτος βρίσκεται πολύ μακριά τους γεωγραφικά ώστε να μπορεί να τους απογοητεύσει»!

Την ίδια ώρα, δηλαδή, που τα γκουλάγκ, οι εκτελέσεις, η φτώχια και ο «ταξικός πόλεμος» βρισκόντουσαν στην ημερήσια διάταξη στην Σοβιετική Ένωση και τις χώρες-δορυφόρους της, η Βέιλ φρόντιζε επί της ουσίας να καλύπτει την εγκληματική τους διάσταση και να συσκοτίζει την αληθινή τους φύση.

Ακολουθώντας τα χνάρια της Βέιλ, ο Μητσοτάκης φροντίζει σήμερα να δηλώνει κι αυτός ότι «τιμώ και σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πραγματική αριστερά». Ακόμα και τις πρόσφατες δηλώσεις του, με τις οποίες αναδείκνυε το αυτονόητο για την αποκλειστική σχέση της αριστεράς με την τρομοκρατία, φρόντισε να τις «απαλύνει» με μια δεύτερη ανάγνωση, δείχνοντας ότι η τρομοκρατία της αριστεράς δεν είναι μόνο φυσική, αλλά και ιδεολογική, οδηγώντας τους φιλελεύθερους σε μια εκπληκτικής υφής υποδούλωση προς τους πάσης φύσεως αριστερούς και τύφλωση ως προς τους αληθινούς αντεθνικούς και αντιλαϊκούς σκοπούς τους.

Μπορεί, λοιπόν, η ΝΔ να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ; Σαφώς και όχι. Μόνο οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  μπορούν να πολεμήσουν νικηφόρα τόσο τον εθνομηδενισμό της διεθνιστικής αριστεράς όσο και τον κοσμοπολιτισμό της φιλελεύθερης δεξιάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-h-simon-beil-kai-o-aristeros-ethnomhdenismos#ixzz4lzZUoUDo

Exit mobile version