Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ότι και να πεις είναι λίγο για τη ξεφτίλα της συγκυβέρνησης των τσιπροκαμμένων υπό την πλήρη κάλυψη και συνεργασία των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Από τη μια οι σεισμόπληκτοι στη Λέσβο δεν έχουν ούτε ένα βοήθημα που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και από την άλλη ο κάθε λαθρομετανάστης που έχει τζάμπα διαμονή, φαί και επίδομα. Μόνο η Χρυσή Αυγή με συνέπεια λόγων και έργων ζητά να σταματήσει επιτέλους ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων.

Μ.Ν.

Έτοιμη η κυβέρνηση Ανα(ν)στασιάδη να αποδεχθεί και την “εκ περιτροπής προεδρία”: «Η πατρίδα μας δεν παζαρεύεται» απαντά το ΕΛΑΜ

Αρκετές χώρες όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Βουλγαρία, το κρατίδιο της Βαυαρίας και η Νορβηγία απαγόρευσαν τις «μπούργκες» και «ντικάμπ» από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Αυτό το είδος του ρουχισμού δεν ανήκει στον δικό μας πολιτισμό, λένε οι αρμόδιοι αυτών των χωρών. Στην Ελλάδα όμως οι γενίτσαροι κατά του έθνους πράττουν αντίθετα.  Όπως στον Χολαργό που  μια δασκάλα έβαλε τα ελληνόπουλα να φορέσουν μαντήλες και να προσευχηθούν στον αλλάχ μαζί με τους αλλόθρησκους συμμαθητές τους. Ο σκοπός τους είναι φανερός και διαρκώς τον επισημαίνει η Χρυσή Αυγή. Ο εξισλαμισμός των Ελλήνων και ο βιολογικός τους αφανισμός. Πρέπει να γίνει κάτι πριν είναι αργά και μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μπορούν να το κάνουν.

Σ.Μ.

Δύο χρόνια από την προδοσία του Υπερήφανου «Όχι» του Ελληνικού Λαού στους διεθνείς τοκογλύφους

Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι είναι ανυπόμονοι και δεν έχουν πραγματική διάθεση να εργαστούν και να μοχθήσουν για το κοινό καλό, προσβλέποντας  σε θαύματα και μαγικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, προσμένοντας να τρώνε με «χρυσά κουτάλια». Έχουν αυτή την απαίτηση χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να υπάρξει οριστική ρήξη με αυτούς που είναι υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης της πατρίδας μας. Η έξοδος από τη δουλεία των τόκων απαιτεί δύσκολες αποφάσεις και μετά σκληρή εργασία από τους Έλληνες για την οικοδόμηση του εθνικού κράτους, που θα κτισθεί σε υγιείς βάσεις, το οποίο  μέσω της εθνικής παραγωγής θα φτάσει στην πολυπόθητη αυτάρκεια. Καθίσταται σαφές ότι μια τέτοια προσπάθεια είναι αδύνατον να την επωμιστούν νοσογόνοι παράγοντες του χθες, διεφθαρμένοι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες και ξενόδουλοι μνημονιακοί υπηρέτες της ξενοκρατίας που έφτασαν την Ελλάδα εδώ που την έφτασαν. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχουν το σθένος και τη δύναμη να αγωνιστούν για μια Ελλάδα για τους Έλληνες. Στον ελληνικό λαό πλέον η απόφαση σε πια Ελλάδα θέλουν να ζήσουν τα παιδιά τους και οι επόμενες γενιές.

Χ.Ι. 

Γιάννης Λαγός σε συριζαίους: Είστε ψεύτες και υποκριτές, ξεπλύνατε τον Παπαντωνίου από το 2005! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-iouliou-2017#ixzz4m3FS3twn

Exit mobile version