Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άφησαν ελεύθερο τον συριζαίο εγκληματία τρομοκράτη Θεοφίλου – Καμία δικαίωση για τον οδηγό ταξί της Πάρου

Άφησαν ελεύθερο τον συριζαίο εγκληματία τρομοκράτη Θεοφίλου - Καμία δικαίωση για τον οδηγό ταξί της Πάρου

Έπιασαν τελικά τόπο οι ύμνοι προς τον Σύριζα που έγραφε στο twitter του ο αναρχικός τρομοκράτης των “πυρήνων της φωτιάς” Θεοφίλου και οι διαδικτυακές του φιλίες με τη Δούρου και τα λοιπά στελέχη της μνημονιακής δικτατορίας.

Το εφετείο αποφάσισε την αθώωσή του οριακά με ψήφους 2-3 και τον στέλνει πακέτο στα Εξάρχεια για να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα μαζί με τα ασύλληπτα μέλη της παρακρατικής του συμμορίας.
Δυστυχώς, για τον Δημήτρη Μίχα, τον άτυχο οδηγό ταξί της Πάρου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τα αναρχικά κοπρόσκυλα, δεν υπήρξε δικαίωση. Δεν υπήρξε ούτε ένας δρόμος με το όνομά του. Ούτε μία τηλεοπτική εκπομπή από τα βρωμερά κανάλια της διαπλοκής. Δεν τον έκαναν… fashion icon, ούτε μας ζάλισαν με αφιερώματα, συναυλίες και διαδηλώσεις.

Ο Δημήτρης Μίχας δεν ήταν αριστερός, αλλά τον δολοφόνησαν αριστεροί, γι’ αυτό και πρέπει πάραυτα να ξεχαστεί και η υπόθεση της δολοφονίας του να διαγραφεί από την συλλογική μνήμη. Με την προκλητική και παράνομη αθώωση Θεοφίλου, το εγκληματικό αριστερό κράτος και παρακράτος στέλνουν σαφές μήνυμα: “Θα σκοτώνουμε εν ψυχρώ και θα μένουμε ατιμώρητοι!”. Αυτά, φυσικά, μέχρι να υπάρξει αληθινό εθνικό κράτος στην Ελλάδα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afhsan-eleuthero-ton-surizaio-egklhmatia-tromokrath-theofilou-kamia-dikaiws#ixzz4m88nmo74

Exit mobile version