Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άνοιξαν τις αγκάλες τους για το DEB οι αμερικανοί: Συμμετοχή εκπροσώπων του σε δεξίωση στο αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης!

Άνοιξαν τις αγκάλες τους για το DEB οι αμερικανοί: Συμμετοχή εκπροσώπων του σε δεξίωση στο αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης!

Σε επίσημη εκδήλωση του αμερικανικού προξενείου στην Θεσσαλονίκη συμμετείχαν οι θαμώνες του τουρκικού προξενείου από το τουρκοκόμμα DEB. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσαν:

«Επιτροπή του DEB αποτελούμενη από τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και από τους αντιπροέδρους Οζάν Αχμέτογλου και Λεϊλά Σαλίχογλου, μετά από πρόσκληση μετείχαν στις 29/6 σε δεξίωση του αμερικανικού προξενείου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη

Στην δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που έγινε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο Αμερικανός πρέσβης Αθήνας Τζέφρεϋ Πύατ και η πρόξενος Θεσσαλονίκης Ρεμπέκα Φόγκ.

Ο Γενικός πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην δεξίωση μετέφερε εξ ονόματος του κόμματος τις ευχές προς τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρεϋ Πύατ και τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση

Το αμερικανικό προξενείο υποστηρίζει και νομιμοποιεί ανθρώπους, οι οποίοι διαθέτουν αποσχιστικές θέσεις και παραβιάζουν κατάφωρα την Συνθήκη της Λωζάννης. Αυτό σε συνδυασμό με την… προϋπηρεσία του νυν Αμερικανού Πρέσβη στην Ουκρανία χτυπάει έναν πολύ ανησυχητικό συναγερμό για την Ελλάδα.

Βέβαια, οι κυβερνώντες συνεχίζουν να «κοιμούνται», αφού προφανέστατα δεν πρόκειται ο Κοτζιάς να καλέσει τον αμερικανό πρέσβη για συστάσεις και σχετική «κατσάδα», αν και κανονικά θα έπρεπε να είχε κάνει διάβημα έντονης διαμαρτυρίας και να έχει απελάσει τον αμερικανό πρέσβη και πρόξενο. «Ψιλά» γράμματα ανεξάρτητης πολιτικής για να τα ακούσει ο υπουργός ενός θλιβερού προτεκτοράτου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoijan-tis-agkales-tous-gia-to-deb-oi-amerikanoi-summetochh-ekproswpwn-tou#ixzz4mA8HmIQh

Exit mobile version