Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Βλέπει κανείς όλα αυτά τα διάσπαρτα επεισόδια χυδαιότητας και φαιδρότητας και έχει την αίσθηση ότι είναι οι χειρότεροι της γενιάς μας που πήραν την εξουσία και βγάζουν πια απελευθερωμένοι και ξεδιάντροποι το άχτι τους. Όλοι αυτοί που δεν θα καταδεχόμασταν ποτέ να τους κάνουμε ούτε παρέα αν ξέραμε από πριν ποιοί πραγματικά είναι. Αλλά κρυμμένοι πίσω από τον μύθο του ηθικού τάχα πλεονεκτήματος του πολιτικού τους χώρου, έναν κλαψιάρικο μύθο, που χτίστηκε πάνω στην ανόητη μοιρολατρική ανατολίτικη κοσμοθεωρία, τον μύθο της αθώας κατατρεγμένης αριστεράς, έκρυβαν τόσα χρόνια καλά την ανοησία και την ανυπαρξία τους.

Αρκούσε να αναλάβουν ευθύνες που τους έπεφταν πολύ βαριές για να ξεγυμνωθεί ντροπιαστικά η κενότητά τους. Άνθρωποι κενοί και ολίγιστοι, που αναγνωρίστηκαν ως πολιτικοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, έγκριτοι δημοσιογράφοι μόνο και μόνο επειδή έπιασαν τα πόστα και οχυρώθηκαν σε κλίκες μέσα σε πανεπιστήμια, εφημερίδες, καφέ του Κολωνακίου, ακτιβίστικες ΜΚΟ και σαλόνια της καλής ανόητης κοινωνίας που ήθελε εύσημα προοδευτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας. Κατέλαβαν πρώτα τον πολιτικό τους χώρο και μετά, καβαλώντας το κύμα της συγκυρίας, την χώρα. Και φτάσαμε στο σημείο να μας κυβερνούν οι χειρότεροι της γενιάς μας. Αν έρθει ποτέ μια αναγέννηση αυτής της κοινωνίας, θα έρθει μόνο μέσα από την βαθειά συνειδητοποίηση αυτής της εξευτελιστικής ήττας μας.

Γ.Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Τι δουλειά έχει ο υπουργός Άμυνας να συνομιλεί με καταδικασμένο ισοβίτη;

Όποιος πιστεύει ότι έχουμε το δικαίωμα της κυριότητας επί των περιουσιών μας είναι τουλάχιστον αφελής. Κανένα τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε. Είμαστε χώρα υπό κατοχή. Στο πανεπιστήμιο μάθαμε για το δικαίωμα της κυριότητας επί της περιουσίας. Όμως κανένα τέτοιο δικαίωμα δεν υφίσταται όταν δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία που να το εξασφαλίζει. Αναλογιστείτε απλά: Ποιο δικαίωμα κυριότητας έχουν πλέον οι Ελληνοκύπριοι επί του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου; Ποιο περιουσιακό δικαίωμα είχαν οι διωγμένοι από τη Σμύρνη, από την Κωνσταντινούπολη, από την Ίμβρο και την Τένεδο. Με λίγα λόγια, όταν μια χώρα είναι υπό κατοχή, στρατιωτική ή οικονομική, τότε και οι παλιοί κάτοικοί της, στερούνται κάθε περιουσιακού δικαιώματος. Περί αυτού πρόκειται σήμερα στη χώρα μας.

Αν απορούμε γιατί φορολογούμαστε με τόση βία, γιατί γίνονται χίλιες κατασχέσεις λογαριασμών κάθε μέρα, γιατί στα ακίνητά μας δεν έχουμε πλέον κυριότητα, αλλά απλή κατοχή, με την αίρεση της καταβολής των επιβαλλόμενων φόρων, θα πρέπει να πάψουμε να απορούμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. Και η κατοχή αυτή επεκτάθηκε μέχρι το 2060 σε πρώτη φάση. Μόνος δρόμος για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω η Χρυσή Αυγή.

Ν.Γ.

Δικαίωση ΠΑΛΙ του ΕΛΑΜ: Ανεφάρμοστη η “Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία” – Απελευθέρωση η ΜΟΝΗ λύση!

Στο Κουτσόχερο οι λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιές γιατί καθυστέρησε το μηνιαίο επίδομα. Οι υποψήφιοι συνταξιούχοι που περιμένουν μήνες για να βγει η σύνταξη, οι εξαγωγείς που περιμένουν χρόνια για να πάρουν τον ΦΠΑ, οι κτηνοτρόφοι που περιμένουν χρόνια για τα βιολογικά, οι αγρότες και οι επαγγελματίες που κατάσχονται τα λεφτά τους έναντι χρεών στην Εφορία, οι χρεωκοπημένοι δανειολήπτες που θα πεταχτούν από τα σπίτια τους έξω, πότε θα κατανοήσουν ότι οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις επιθυμούν την εξόντωσή τους, όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, που είναι η μόνη που αγωνίζεται για να μην συμβεί αυτό.

Α.Κ.

Άφησαν ελεύθερο τον συριζαίο εγκληματία τρομοκράτη Θεοφίλου – Καμία δικαίωση για τον οδηγό ταξί της Πάρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-8-iouliou-2017#ixzz4mBn5jiQa

Exit mobile version