Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Χαλκιδική, Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα

Το Σάββατο 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από πολυπληθές κλιμάκιο του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Καπετάν Χάψα στην Αγία Αναστασία Θεσσαλονίκης. Οι Έλληνες εθνικιστές εμπνεόμενοι από τα ίδια ιδανικά και το ίδιο ηρωικό πνεύμα κι ως εκ τούτου έχουν χρέος να αναδεικνύουν αυτές τι ξεχασμένες από το σημερινό κράτος μορφές της ιστορίας, που πολέμησαν για να απελευθερωθεί η χώρα από τα τουρκικά δεσμά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι συναγωνιστές Καψάλη Δήμητρα, Χατζησάββας Χρήστος και Γραικός Φώτης, καθώς και ο συναγωνιστής Χασάπης Αστέριος, ο οποίος κατέθεσε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στεφάνι στον ανδριάντα του Καπετάν Χάψα.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Μηχανιώνας πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο κέντρο της πόλης, μοιράζοντας εκατοντάδες φυλλάδια σχετικά με την εξέλιξη της περιβόητης δίκης-παρωδία. Τα συστημικά ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για την πορεία της δίκης, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα περιβόητα «ντοκουμέντα» που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά προϊόντα μυθοπλασίας και ότι οι μάρτυρες κατηγορίας δεν έχουν προσκομίσει το παραμικρό στοιχείο που να δικαιολογεί την βαρύτατη κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον τίμιο αγώνα της Χρυσής Αυγής και θα γυρίσει σε βάρος των ενορχηστρωτών της πιο βρόμικης σκευωρίας που έζησε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες.

Δωρεά της Χρυσής Αυγής σε Έλληνες παλιννοστούντες για την ανέγερση Ιερού Ναού στο Νέο Ζυγός Καβάλας Στον οικισμό του Νέου Ζυγούς Καβάλας έχουν εγκατασταθεί 572 παλιννοστούντες Έλληνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ενώ τα πρώτα προσφυγικά κύματα κατέφθασαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τίποτα δε φαίνεται να έχει βελτιωθεί και παρά την παρέλευση σχεδόν δύο δεκαετιών εκατοντάδες συμπατριώτες μας παραμένουν όμηροι της αναλγησίας και αδιαφορίας του ελληνικού κράτους σχετικά με την ικανοποίηση των πιο βασικών δικαιωμάτων τους, ως Έλληνες και ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Ένα εξ αυτών, η μεταφορά του Ιερού Ναού ο οποίος λειτουργεί μέσα σε κοντέινερ. Όμως οι αρμόδιες αρχές, ο δήμος Καβάλας και το κράτος, αντί να συνδράμει με έργα υποδομής και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών που θέλουν να απολαμβάνουν αξιοπρεπώς τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα τους και να εξασκούν ελεύθεροι τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, προτιμά να σπαταλά τεράστια ποσά για την καλυτέρευση της ζωής των διαμενόντων στο hot spot του νομού, στο οποίο, όπως αποκαλύψαμε σε σχετική ανάρτηση, ξεσπούν βίαια επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες.

Η Ελληνική Σημαία που κυματίζει υπερήφανα πάνω από την εκκλησία αποτελεί ένδειξη εθνικής υπερηφάνειας των ανθρώπων που έζησαν στο παρελθόν το δράμα του σταλινισμού στη Ρωσία και το σημερινό δράμα του νεομαρξισμού του Τσίπρα στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου η Χρυσή Αυγή θεώρησε χρέος της να δωρίσει οικοδομικά υλικά κι οτιδήποτε άλλο απαραίτητο για την ανέγερση του Ιερού Ναού. Ενώ οι προδότες του σάπιου πολιτικού συστήματος χτίζουν τζαμιά για τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές, η Χρυσή Αυγή αναστηλώνει εκκλησίες στηρίζοντας την Ορθοδοξία και το Έθνος.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn672#ixzz4mELF6BPU

Exit mobile version