Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιο αριστεροί κι απ’ τον Σύριζα: Θετική η ΝΔ στην νεοταξική «ταυτότητα φύλου» ύστερα από συνάντηση Μητσοτάκη με “διεμφυλικούς”

Πιο αριστεροί κι απ’ τον Σύριζα: Θετική η ΝΔ στην νεοταξική «ταυτότητα φύλου» ύστερα από συνάντηση Μητσοτάκη με “διεμφυλικούς”

Την πιστοποίηση ως «τραβεστί» – ψευτοδεξιό κόμμα πήρε η νεοταξική κι ανθελληνική Νέα Δημοκρατία ύστερα από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τρανσέξουαλ, ομοφυλόφιλους και άλλες παρόμοιες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, τέτοιες συναντήσεις γίνανε την Τρίτη και την Πέμπτη, με την αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας να έχει επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παρουσία διαφόρων άλλων στελεχών. Απορίας άξιο γιατί απουσίαζαν οι «σκληροί» Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης.

Βέβαια, θα πει κανείς, η συνάντηση δεν σημαίνει και πολλά γιατί μπορείς να ακούσεις τα αιτήματα και ακολούθως να τα απορρίψεις. Αυτά θα λένε, άλλωστε, τα γαλάζια παπαγαλάκια στα καφενεία. Πάμε, όμως, να δούμε τι έδωσε στα Μέσα σχετικά με τις δύο συναντήσεις η ίδια η Νέα Δημοκρατία.

Αντιγράφουμε σχετικά από καθεστωτικό μέσο:

«Σύμφωνα με πληροφορίες στη ΝΔ επί της αρχής εκφράζονται θετικά στο ζήτημα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου, χωρίς ωστόσο αυτό να προδικάζει και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέρ του νομοσχεδίου, του οποίου τις λεπτομέρειες θα μελετήσουν τις επόμενες μέρες. Αρμόδια στελέχη της ΝΔ επισημαίνουν ότι δεν μπορούν να είναι αρνητικοί στην ελεύθερη βούληση ενός προσώπου να επαναπροσδιορίσει μια ληξιαρχική εγγραφή ωστόσο προσθέτουν πως θα πρέπει να υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομολογία αλλά και την ελληνική που θεωρείται αρκετά προχωρημένη σε τέτοια θέματα.»

Αυτά, βεβαίως, έρχονται σε συνέχεια της υπερψήφισης από τη Νέα Δημοκρατία του συμφώνου συμβίωσης και της εν γένει ανθελληνικής στάσης του εν λόγω μορφώματος της… κεντρόδεξιάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pio-aristeroi-ki-ap-ton-suriza-thetikh-h-nd-sthn-neotajikh-tautothta-fulou#ixzz4mFRPOznr

Exit mobile version