Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για το κόκκινο παρακράτος του Αμβούργου…

Για το κόκκινο παρακράτος του Αμβούργου...

«Φοβερά επεισόδια» έγιναν στο Αμβούργο, κατά την διάρκεια της συνόδου της G20, σύμφωνα με την ειδησεογραφία. Το… μενού τα είχε όλα: πυρπολήσεις αυτοκινήτων, σπασμένες τζαμαρίες, λεηλατημένα καταστήματα, ακόμα και σπασμένες πλάκες πεζοδρομίων, που εκτοξεύτηκαν κατά των αστυνομικών. Με 197 απ’ αυτούς τραυματίες, ενώ οι συλλήψεις που έγιναν ήταν μόλις 19.

Φυσικά, η σύνοδος διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα, οι δε «ηγέτες» δεν ένιωσαν κανέναν κίνδυνο… Τι συνέβη άραγε στην Γερμανία και δεν επέβαλλε την τάξη η υποδειγματική κατά τα άλλα αστυνομία της χώρας;

Ότι ακριβώς συμβαίνει κι εδώ, όταν πρέπει να τα «σπάσουν» τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά του ψευδοκράτους: πλήρης ανοχή και το γνωστό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι! Τουτέστιν, τρέχουν προς τα μπρος οι αστυνομικοί, τρέχει και το “Black Block”, σταματούν άπαντες στα 100 μέτρα, «παίζουν» για αρκετή ώρα και μετά ξανά-μανά τα ίδια!

Το κόλπο είναι παντού το ίδιο: τα κόκκινα σκυλιά πρέπει να εμφανίζονται ως η μόνη αντιπολίτευση στα μάτια του κόσμου και να κάνουν συνάμα και την «επαναστατική γυμναστική» τους!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-to-kokkino-parakratos-tou-ambourgou#ixzz4mLmy6p6H

Exit mobile version