Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιμετωπίζουν καθημερινά τις φλόγες και θα «πάνε» από σφαίρα Ρομά – «Αδέσποτα» πυρά δέχτηκε πυροσβεστικό όχημα στα Άνω Λιόσια

Οι άνδρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος καθημερινώς θέτουν την ζωή τους και την σωματική τους ακεραιότητα εν αμφιβόλω πολεμώντας τα πύρινα μέτωπα. Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν.

«Αδέσποτα» πυρά δέχτηκε, λοιπόν, χθες το βράδυ όχημα της Πυροσβεστικής που επέστρεφε από περιπολία στην Πάρνηθα μέσω Άνω Λιοσίων. Συγκεκριμένα, περί τις 21:30 χθες το βράδυ το πυροσβεστικό όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες είχε την ατυχία να περνά στην κεντρική οδό των Άνω Λιοσίων, Αιγαίου Πελάγους, ενώ σε κοντινό σπίτι Ρομά διεξαγόταν γλέντι.

Τώρα, για το αν το γλέντι ήταν γάμου, αποφυλάκισης ή μη προφυλάκισης δεν ξέρουμε, όμως το πυροσβεστικό όχημα δέχτηκε σφαίρα που παραλίγο να στοιχήσει την ζωή κάποιου από το πλήρωμα. Μια τραγωδία που από την τύχη δεν συνέβη.

Όλα αυτά γίνονται στον απόηχο της δολοφονίας του μικρού Μάριου στο Μενίδι και δείχνουν πως οι κυβερνητικές εξαγγελίες και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το όλο περιστατικό από τις αρχές δεν έχουν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα, αφού οι ρομά συνεχίζουν να πυροβολάνε αδιακρίτως, κι όποιον πάρει ο χάρος, που λένε.

Η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος έχει επιλέξει να αποσιωπήσει το γεγονός, όπως φαίνεται από το ότι έχουν ήδη περάσει 24 ώρες από το περιστατικό και δεν έχει υπάρξει καν μία ανακοίνωση, πολλώ μάλλον μία έντονη διαμαρτυρία προς τις αστυνομικές αρχές και την πολιτική ηγεσία για ένα περιστατικό που θα μπορούσε να είχε κοστίσει την ζωή ενός Πυροσβέστη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antimetwpizoun-kathhmerina-tis-floges-kai-tha-pane-apo-sfaira-roma-adespota#ixzz4mMPceUgp

Exit mobile version