Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μουσουλμάνοι με ετήσια εισοδήματα 2.500 ευρώ αγοράζουν διαμερίσματα Χριστιανών στην Θράκη

Ένα μικρό ως προς την έκτασή του, αλλά αντιστρόφως ανάλογο ως προς την αξία και την σημασία του, κείμενο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου υπό τον τίτλο «Μας αγοράζουν…» διαβάζουμε τα εξής:

«Ένα περίεργο φαινόμενο παρουσιάζεται εσχάτως στην Θράκη, με μορφή μάλιστα χιονοστιβάδας. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι μουσουλμάνοι πολίτες που στις φορολογικές τους δηλώσεις παρουσιάζουν εισοδήματα 2.500 ή 3.000 ευρώ, αγοράζουν κατά κόρον διαμερίσματα χριστιανών. Αποτέλεσμα είναι να έχουν αλλάξει χέρια την τελευταία διετία τουλάχιστον 3.000 διαμερίσματα. Ήδη μια ιδέα που έχει υπάρξει πάντως είναι να υπάρξουν διασταυρώσεις από το υπουργείο οικονομικών. Μήπως, όμως, να κινητοποιούνταν και αυτό των Εξωτερικών;»

Ξεκινώντας από το τέλος, από το «μια ιδέα που έχει υπάρξει» και από το «Μήπως, όμως» μέχρι τις υπαρκτές κινήσεις του Ελληνικού(;) κράτους, υπάρχει μια χαώδης απόσταση. Γι’ αυτό άλλωστε η σφηκοφωλιά του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και οι εγχώριοι συνεργάτες της δρουν ανενόχλητοι στην προσπάθεια «κοσοβοποίησης» της Θράκης. Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται και τα όσα διαβάσαμε λίγο πιο πάνω. Το γεγονός, δηλαδή, ότι «πάμπτωχοι» μουσουλμάνοι μπορούν και αγοράζουν μέσα σε δύο χρόνια πάνω από 3.000 διαμερίσματα.

Αυτά, ως μια απάντηση στους διαφόρους «δικαιωματάκηδες» που ανακαλύπτουν «καταπατήσεις» των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων στην Θράκη, την ίδια ώρα που μπορούν με ελάχιστα ετήσια εισοδήματα να αγοράζουν διαμερίσματα χριστιανών, στους οποίους βεβαίως οι φορολογικές δηλώσεις γίνονται «κόσκινο» από το υπουργείο Οικονομικών για το αν ανταποκρίνονται στα πραγματικά τους εισοδήματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanoi-me-ethsia-eisodhmata-2500-eurw-agorazoun-diamerismata-christia#ixzz4mWPIWICH

Exit mobile version