Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Επιτέλους ακούστηκε στην βουλή η πραγματική άποψη όλων των Κυπρίων για το παράνομο ψευδροκράτος. Και δυστυχώς γι’ αυτούς η άποψη αυτή ήταν της Χρυσής Αυγής. Μόνο υπερηφάνεια αισθάνομαι ως Κύπρια, που άκουσα από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να λέει στους προδότες της Κύπρου και τους τουρκοπροσκυνημένους ότι η Ελληνική Σημαία δεν πρέπει να κυματίζει μόνο στην Μόρφου, αλλά και στην Κερύνεια και την Αμμόχωστο.

Μαρία
Κύπρος

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Να κυματίσει η Γαλανόλευκη σε όλη την Κύπρο! BINTEO

Τα Πασόκια του 5% κάνουν και οράματα για το μέλλον τους ενώ έπρεπε να είναι όλοι τους φυλακή για το Χρηματιστήριο, για τα Ίμια, τα Εξοπλιστικά, την Siemens, τους Ολυμπιακοί Αγώνες, την είσοδο στο Ευρώ (swap), την είσοδο στο ΔΝΤ και στα μνημόνια. Γιατί πολύ απλά μεγάλο μέρος από τα 340 δις της φούσκας των τόκων του δημοσίου χρέους προκύπτουν από τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία, από μίζες, εργολαβίες, από την Νοβάρτις και άλλα σκάνδαλα στον τομέα της Υγείας, από τις οφ-σορ, από τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Λουξεμβούργου και Παναμά. Όλοι είναι ένοχοι για τους παράνομους δανεισμούς χρέη των κομμάτων τους και των καναλαρχών. Μετά τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά που τους συγκάλυψε και τους ξέπλυνε ,ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το ίδιο γιατί είναι μέσα στην βρώμα κι αυτός, όπως και η ΝΔ. Χρυσή Αυγή ώστε οι κλέφτες να πάνε φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέψουν στους Έλληνες.

Ν.Γ.

26.400 λιγότεροι Έλληνες το 2016: Δημογραφικός αφανισμός απειλεί το Έθνος μας!

Χειρουργήθηκε ο Τσίπρας  στο ελιτίστικο Ευγενίδειο – ιδιωτικό Νοσοκομείο. Και μόλις βγήκε από εκεί, έπλεξε εγκώμια για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια, παραδίδοντάς μαθήματα σοσιαλιστικής πολιτικής σκέψης.  Αμέσως μετά δηλαδή το εξιτήριο από το μεγαλοαστικό Ευγενίδειο για την εγχείρηση που έκανε εκεί, βγήκε και τόνισε, ότι «τα Δημόσια Νοσηλευτήρια αξίζουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας, γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό». Τι να πει κανείς; Πώς άραγε να το ερμηνεύσει κανείς;  Πιστεύει άραγε ο άνθρωπος αυτός, και σε ποιόν Θεό, με αυτό του το λόγο τον καθαρά υποκριτικό; Θα μπορούσε κάλλιστα να επισκεφθεί ένα δημόσιο νοσοκομείο και να δει την κατάσταση που επικρατεί ύστερα από τα μνημόνια. Όχι όμως προτιμά τα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα ιδιωτικά σχολεία που στέλνει τα παιδιά του, όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια την πατρίδα μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται, για μια Ελλάδα που προτεραιότητα θα έχουν οι Έλληνες.

Σ.Μ.

Μουσουλμάνοι με ετήσια εισοδήματα 2.500 ευρώ αγοράζουν διαμερίσματα Χριστιανών στην Θράκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-iouliou-2017#ixzz4mcct9OW2

Exit mobile version