Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Έντι Ράμα έχει στο γραφείο του χάρτη της… «μεγάλης αλβανίας»

Ο Έντι Ράμα έχει στο γραφείο του χάρτη της... «μεγάλης αλβανίας»

Απόλυτα ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του για το ανιστόρητο έκτρωμα της «μεγάλης αλβανίας» είναι ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, με πρώτο στάδιο την αποκάλυψή του για το Κοσσυφοπέδιο.

Αποκαλυπτική του στόχου της ενσωμάτωσης του Κοσσυφοπεδίου στην αλβανία είναι η ανακατασκευή της αίθουσας συνεδριάσεων του πρωθυπουργικού μεγάρου στα Τίρανα, στην οποία με απόφαση του Έντι Ράμα αναρτήθηκε υπερμεγέθης μεσαιωνικός χάρτης με επίκεντρο την θεωρούμενη ως κοιτίδα των αλβανών, αυτόνομη επαρχία της Αρμπέρια. Πρόκειται για μια περιοχή που καταλαμβάνει γεωγραφικώς την σημερινή Βόρειο αλβανία, την περιοχή του Κοσσυφοπεδίου εκτεινόμενη και σε εδάφη που σήμερα ανήκουν στην Σερβία και τα σκόπια.

Σημειολογικά, όμως, η Αρμπέρια αποτελεί σύμβολο του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού. Ως εκ τούτου, δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος χάρτης περιλαμβάνει και τα εδάφη τα οποία περιλαμβάνονταν στο αλβανικό βιλαέτι της οθωμανικής αυτοκρατορίας κατά τις αρχές του 20ου αιώνα. Πριν δηλαδή από τον πόλεμο του 1912, οπότε οι οθωμανοί εξεδιώχθησαν, οι δε αλβανοί απέκτησαν κράτος χάρη στην επιβολή διεθνών συμφερόντων που κατήργησαν το κράτος του Μαυροβουνίου και καταδίκασαν σε σκλαβιά την Βόρειο Ήπειρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επανεκλεγείς πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατέστησε σαφή την πρόθεσή του να ενσωματώσει το Κοσσυφοπέδιο, καθώς τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία ήλθε σε επαφή στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την συγκρότηση της νέας κυβερνήσεώς του, ήταν τέσσερις κοσσοβάροι πολιτικοί, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι ένας από αυτούς θα επιλεγεί για την θέση του υπουργού Εξωτερικών. Ταυτοχρόνως, διατηρεί στενές επαφές με τους τρεις βουλευτές που εξέλεξε το κόμμα των τσάμηδων, τους οποίους, ούτως ή άλλως από ετών, ενθαρρύνει στις διεκδικήσεις τους εις βάρος της Ελλάδας.

Είναι προφανές ότι το επόμενο στάδιο μετά το Κοσσυφοπέδιο θα είναι η μέχρι στιγμής απελευθερωμένη από τον Ελληνικό Στρατό Ήπειρος, με τις γνωστές ανιστόρητες θεωρίες των αλβανών περί «Τσαμουριάς». Την ίδια ώρα, το ανεκδιήγητο Ελληνικό (;) κράτος του «συνταγματικού τόξου» όχι απλώς έχει ξεγράψει τα αδιαμφισβήτητα τεκμήρια Ελληνικότητας της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου, αλλά ταυτόχρονα «κάνει σκόντο» στα αλβανικά σχέδια για πλήρη αφανισμό των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-rama-echei-sto-grafeio-tou-charth-ths-megalhs-albanias#ixzz4mdutv54Q

Exit mobile version