Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Αυτοί μπορούν να σκοτώνουν, να καίνε, να δημιουργούν σέχτες, να σπέρνουν την προπαγάνδα τους παντού από Μ.Μ.Ε ως και στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς χωρίς να τους διώκει κανείς. Αντιθέτως βλέπουμε να προσπαθούν να δικάσουν τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής με «νομικές ακροβασίες», όπως ομολόγησαν οι εμπνευστές των διώξεων. Παρά τον λυσσαλέο πόλεμο όμως, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων ενάντια σε μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.

Γ.Κ.

Νέα βεβήλωση Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Βόρειο Ήπειρο

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει μαζική αντίδραση στην δεινή κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα.  Απλό, όσο ο πολίτης μπορεί ατομικά να βρίσκει ακόμα διόδους και να αποφεύγει να υποστεί απευθείας τις συνέπειες των μνημονίων, πιστεύοντας ότι έτσι τελικά θα τα καταφέρει, δεν πρόκειται να υπάρξει μαζική αντίδραση. Αν (λέμε τώρα)γίνει άρνηση πληρωμής του χρέους, τότε οι ξένοι θα κατάσχουν τα κλεμμένα ελληνικά χρήματα που είναι στις τράπεζές τους. Το θέλει αυτό η εδώ ολιγαρχία που παίρνει και τις αποφάσεις; Ξεκάθαρα ναι γιατί γίνεται για απεμπόληση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Η σπίθα για να αποκτήσει έννοια η πατρίδα έξω από τη λαμογιά και τη μιζέρια, την αποχαύνωση και την ηττοπάθεια, ονομάζεται Χρυσή Αυγή. Απαιτεί όμως θαρραλέες αποφάσεις από τους Έλληνες.

Ν.Γ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Όλοι πια έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Μακάριος μαζί με τον Καραμανλή ήταν η αιτία καταστροφής της Κύπρου. Εδώ και κάποια χρόνια βλέπουμε να ανασηκώνεται το πέπλο που καλύπτει την αλήθεια. Απομένει μόνο να πιστοποιηθούν οι μαρτυρίες των όσων βρίσκονταν σε θέσεις ευθύνης με το άνοιγμα των σχετικών φακέλων που αφορούν εκείνη την περίοδο. Πολύ δύσκολο βέβαια μιας και τα υπάρχοντα κόμματα έχουν πολλά να χάσουν από την αποκάλυψη της προδοσίας, αφού σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο της εκείνης εποχής και μερίδας επίορκων αξιωματικών συνέργησαν μαζί τους. Η Χρυσή Αυγή έχει ζητήσει πολλές φορές να αποκτήσει  πρόσβαση στο επίμαχο υλικό, με την απάντηση πάντοτε στερεότυπη και αρνητική.

Γ.Τ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Έπαιρνα βαριά φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη όταν κατέθεσα στην Κλάπα» δήλωσε ο μάρτυρας κατηγορίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-iouliou-2017#ixzz4mh5qwucj

Exit mobile version