Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λάβρος ο Γερουλάνος κατά της Γεννηματά: H Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι πολιτικά ανύπαρκτη!

«Μύλος» πάλι το ΠΑΣΟΚ. Όσο κι αν προσπαθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ να «φουσκώσουν» το ΠΑΣΟΚ, για ευνόητους λόγους, εντούτοις τα πράγματα είναι καταδικασμένα στην πλήρη αποτυχία, αφού η «τρόμπα» είναι… τρύπια.

Με κάτι «απόβλητους» της πολιτικής ζωής της Χώρας, σαν τον Ραγκούση, όχι μόνο δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ και το εκλογικό του μόρφωμα να κερδίσει έστω και κάτι, αλλά αντιθέτως ενισχύονται οι ήδη υπάρχουσες πτωτικές τάσεις. Συν τοις άλλοις, πρώην πασόκοι φροντίζουν να βάζουν «λάδι στην φωτιά» με τις δηλώσεις τους.

Με ευθείες βολές προσωπικά στην Φώφη Γεννηματά, αλλά και γενικότερα στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος ασκεί δριμύτατη κριτική σε όσα παρακμιακά συμβαίνουν στον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης των πολλών σχημάτων και των διάφορων δελφίνων για την αρχηγία.

Ο Γερουλάνος σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο προσωπικό του blog υπό τον τίτλο «Υπόσχεση» αποδίδει την κατάσταση διάλυσης που κυριαρχεί στην ΔΗ.ΣΥ. σε μικροκομματικές επιδιώξεις διάφορων πολιτικών προσώπων της Χαριλάου Τρικούπη. « Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκινάει την πορεία της ως ένα νέο κόμμα με ίδια πρόσωπα και μικροκομματικές φιλοδοξίες από ανθρώπους που νιώθουν να μεγαλώνουν πολιτικά όσο μικρότερο είναι το κόμμα στο οποίο ανήκουν» σημείωνε μεταξύ άλλων σε αυτό το μακροσκελές άρθρο, που κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί πολιτικό μανιφέστο.

Παράλληλα συμπληρώνει «Η πολιτική ανυπαρξία της ΔΗΣΥ θα ήταν μικρό πρόβλημα αν την ίδια ώρα χτίζαμε ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Αλλά ούτε αυτό κάνουμε. Ιστορικά στελέχη μας που ντρέπονται να βγουν στο δρόμο, έχουν ξεκινήσει μια πορεία απαξίωσής του ελπίζοντας να σωθούν οι ίδιοι

«Είναι η πρώτη φορά που η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γυρίζει την πλάτη τόσο στο όραμα που θα έπρεπε να μας δίνει κατεύθυνση όσο και στις δημοκρατικές διαδικασίες» προσθέτει ο Γερουλάνος δείχνοντας έτσι ότι η πραγματική διαλυτική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ απέχει πολύ από την κατασκευασμένη ειδυλλιακή εικόνα που διαμορφώνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mulos-pali-to-pasok.-labros-o-geroulanos-kata-ths-gennhmata#ixzz4mkO3iOZ7

Exit mobile version