Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ανεπανάληπτη η ομιλία στην βουλή από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, κύριο Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο. Είναι αλήθεια πέρα για πέρα το σύνθημα ότι ξεφτίλισε το σύστημα ακόμα μια φορά. Το Εθνικό κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου η Χρυσή Αυγή λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Η Κύπρος ήταν και θα παραμείνει Ελληνική. Η σημαία των Ελλήνων η γαλανόλευκη θα κυματίζει για πάντα στην Κύπρο. Μακεδονία του Βαρδάρη δεν πρόκειται να υπάρξει. Το σύνθετο όνομα που αποδέχεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον γεωγραφικό προσδιορισμό του, φτάνει μέχρι την ιστορική Ελληνική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την Θεσσαλονίκη μας. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες της Χρυσής Αυγής εγγυώνται την ακεραιότητα των Ελληνικών συνόρων και των ιερών και οσίων των Ελλήνων. Η νέα εποχή των Εθνών κρατών ξεκινά και η Χρυσή Αυγή δηλώνει παρούσα για την Ελλάδα.

Με Τιμή
Γιάννης Κ.Π.

Κεραυνοί Ιεράρχη Αμβρόσιου κατά Νέας Δημοκρατίας: Οι συναντήσεις με τους ομοφυλόφιλους την βγάζουν ένα βήμα πιο μπροστά από τον Σύριζα!

Για να μένει αλώβητο το κομμουνιστικό μόρφωμα του Περισσού έχουν πλάσει έναν μύθο ότι η κυβέρνηση συριζανελ δεν είναι αριστερή. Ας γνωρίζουν καλά ότι όσες χώρες κυβερνήθηκαν από κομμουνιστικές κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει πείνα , δυστυχία εξαθλίωση και διαφθορά. Δυστυχώς για τις περισσότερες μόλις ψόφησε ο κομμουνισμός τη θέση του πήρε ο καπιταλισμός και η εικόνα δεν άλλαξε προς το καλύτερο για τους πολίτες τους. Αλλά σίγουρα αριστερά σημαίνει πείνα και μιζέρια και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Μόνο ο Εθνικισμός δεν είναι υλιστική κοσμοθεωρία και μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών και να φέρει αυτάρκεια, ανάπτυξη και ευημερία.

Γ.Κ.

Ο «ρατσιστής» Σπαλιάρας και η χρησιμοποίηση της απαγορευμένης λέξης «λαθρομετανάστες»

Μετά το μνημείο των «πεσόντων»  νεκρών από τους αγώνες για την δημοκρατία, ακούστηκε, ότι ο πυλώνας της ενημέρωσης και του πολιτισμού, η ΕΡΤ, θα δώσει σε κάποια ευτυχή εταιρεία ερευνών, 400.000€ από τα χρήματα που της πληρώνουμε υποχρεωτικά, για την μέτρηση της τηλεθέασης των προγραμμάτων της. Με αυτά τα χρήματα, αν έδινε από 400€ δώρο σε όποιον ήθελε να την υποστεί για ένα διάστημα, θα διπλασίαζε αμέσως την τηλεθέασή της. Πέρα από το τραγελαφικό της υποθέσεως βλέπουμε την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων που γίνεται για ανούσιες υποθέσεις την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πολίτες στερούνται βασικά αγαθά. Πολιτική κάθαρση και νοικοκύρεμα των οικονομικών του κράτους μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.

Γ.Π.

Στο Μενίδι οι σφαίρες πέφτουν “βροχή” – Τις βρίσκουν και στα αυτοκίνητά τους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-iouliou-2017#ixzz4mkn5rhJp

Exit mobile version