Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1992! Δολοφονείται ο Θάνος Αξαρλιάν – Ποιος τολμά να τιμήσει τα θύματα της Αριστερής Τρομοκρατίας;

14/07/1992 ο εικοσάχρονος Θάνος Αξαρλιάν πέφτει νεκρός στο κέντρο της Αθήνας από ρουκέτα της 17Ν. Μια “παράπλευρη απώλεια” στην απόπειρα δολοφονίας Παλαιοκρασσά.

23 χρόνια αργότερα, ένας από τους τρομοκράτες που πήραν μέρος στην ενέργεια, ο Τζωρτζάτος, θα δηλώσει από τη φυλακή ότι η επιχείρηση έγινε βιαστικά διότι τα μέλη της 17Ν βιάζονταν να φύγουν διακοπές.
Σαν σήμερα, 14 Ιουλίου 1992, θα τον θυμηθούν λίγοι. Γιατί δεν ήταν αριστερός ή αναρχικός.
Ήταν ένα θύμα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν που υπερασπίζεται η Αριστερά στην χώρα μας, η οποία σκοτώνει τον Θάνο Αξαρλιάν και το χαρακτηρίζει ως παράπλευρη απώλεια.
Για τον Θάνο δεν διαδήλωσε κανείς.
Δεν σπάσανε τζαμαρίες.
Δεν κάηκαν κάδοι και τρόλεϊ.
Δεν πετάχθηκαν μολότωφ.
Γιατί; Γιατί το μυστικό το γνωρίζουμε όλοι.
Πρέπει το θύμα να είναι από την σωστή μεριά.
Γιατί την 17 Νοέμβρη την υπερασπίστηκε στη δίκη ο μισός ΣΥΡΙΖΑ και σιώπησαν ένοχα όλοι όσοι ανήκουν στο περίφημο “δημοκρατικό τόξο”.
Ο Αξαρλιάν δεν δικαιούται φοιτητικών αδειών, γιατί δεν μπήκε με καλάσνικοφ σε τράπεζα.
Δεν θα αθωωθεί ενώ έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο επάνω σε ληστεία τράπεζας.
Το όνομα του δεν θα γραφεί σε τοίχους γιατί κανένας Σόρος δεν θα πληρώσει για τις μπογιές αλλά ούτε και τα καλόπαιδα που βγαίνουν και μουτζουρώνουν την πόλη με συνθήματα.
Το πρόσωπο του δεν το θυμάται πλέον κανείς, πέρα από την μάνα του.
Οι «λαϊκοί αγωνιστές» πυροδότησαν την ρουκέτα για να τελειώνουν και να πάνε διακοπές και ας έβλεπαν ότι υπάρχει κόσμος στο σημείο.
Αυτό αποκάλυψε με επιστολή του στην αγαπημένη της 17Ν, Ελευθεροτυπία το καταδικασμένο μέλος της οργάνωσης, Βασίλης Τζωρτζάτος.
Τον Θάνο Αξαρλιάν, θα τον ξεχάσουν αν δεν τον έχουν ξεχάσει ήδη, οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα οι αριστεροί που κόπτονται για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.
Όπως ξέχασαν και τα αθώα θύματα της Μαρφίν και σήμερα δεν μιλά κανείς γι’ αυτά…
Γιατί η Αριστερά δεν έχει ιστορία. Έχει ποινικό μητρώο…!
ΠΗΓΗ
Exit mobile version