Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Καλό το πανηγυράκι που στήθηκε χθες στην αναρχοσύναξη για την Ηριάννα. Και καλά επιτέθηκαν στον Φίλη και στον Ξυδάκη τα συντρόφια τους. Μα καλά ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Τι θέλουν να μας πουν; Ότι η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή και ότι η πραγματική αριστερά είναι αυτή των Εξαρχείων; Μα αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα και δεν είναι λίγες οι φορές που τα συντρόφια της εξουσίας έχουν καλύψει αυτά του εξωκοινοβουλίου. Η αριστερά στην Ελλάδα είναι μία και οι δράσεις της είτε εξωκοινοβουλευτικές ή μη έχουν ένα και μόνο στόχο την πλήρη αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας και ό,τι ελληνικού.

Σωτήρης

Γιατί συντρόφια δε σέβεστε τους αναρχοπατέρες που σας αποφυλακίζουν; Φίλης-Ξυδάκης ήπιαν… καφέ με “αλληλέγγυους”

Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες κρατών αλλά και ανώτατοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών καθώς και οι εν Ελλάδι τοποτηρητές τους σπεύδουν  σε συναγωγές ή σε εβραϊκά συμβούλια. Κατόπιν προβαίνουν σε δηλώσεις και «συμπτωματικά» όλοι τάσσονται υπέρ  της Ευρωπαϊκής “προοπτικής”. Δυστυχώς  “Ευρώπη” εννοούν το τερατουργηματικό εκείνο πολυφυλετικό μόρφωμα που αποτελεί ενεργούμενο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και οικονομικά/πολιτικά ελέγχεται από την δυναστεία των εβραιοσιωνιστών Ρότσιλντ. Το μόνο εμπόδιο απέναντι τους είναι ο Εθνικισμός, ο οποίος εκπροσωπεί τις δυνάμεις του φωτός ενάντια στα σκοτεινά σχέδια που σαν σκοπό έχουν την υποδούλωση του ανθρώπου στην ύλη και τη βιολογική καταστροφή του.

Χ.Ι.

“Όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Είμαι 34 χρονών με πτυχίο στα οικονομικά και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Άνεργος 3 χρόνια, όχι από επιλογή. Με προβλήματα υγείας των γονιών μου από το 2008 ακόμα, οδηγηθήκαμε σιγά σιγά στην απόλυτη φτώχεια. Μετά από 2 εγκεφαλικά επεισόδια ο πατέρας μου και όγκο στο κεφάλι η μητέρα μου, η μητέρα μου έφυγε πριν 6 μήνες και ο πατέρας μου είναι καθηλωμένος στο σπίτι, χωρίς να μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Δεν παίρνουμε κανένα επίδομα, διότι βγαίνει πως δεν το δικαιούμαστε, διότι ο πατέρας μου έχει το σπίτι που ζούμε και εγώ είμαι φιλοξενούμενος. Αυτή λοιπόν την εβδομάδα, μας έβαλε μια φίλη 70 ευρώ στο λογαριασμό μου (πρώην μισθοδοσίας), για να πάρω τα φάρμακα πίεσης του πατέρα μου και να αγοράσουμε τρόφιμα για να βγάλουμε το μήνα. Με θλίψη αντιλήφθηκα, πως το κράτος κατάσχεσε αυτά τα 70 ευρώ, με αφορμή μια οφειλή της τάξεως των 2.872 ευρώ τα οποία μετά από τόκους και προσαυξήσεις έχει γίνει 4.596 ευρώ. Αθλιότητα και αλητεία από ένα ανάλγητο κράτος που έφερε πολλούς πολίτες σε οικονομική εξαθλίωση, ενώ από την άλλη σπαταλά αλόγιστα χρήματα για να εξυπηρετήσει την εκλογική του πελατεία καθώς και την οικονομική ολιγαρχία η οποία αν και χρωστά πολλά δις δεν ενοχλείται στο ελάχιστο. Μόνη ελπίδα όλων εμάς που βιώνουμε αυτές τι καταστάσεις είστε εσείς της Χρυσή Αυγής.

Γ.Μ. 

«Λακωνισμός»: Η υπέρτατη αρετή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-16-iouliou-2017#ixzz4myUGfzfL

Exit mobile version