Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ψευδομουφτής, το προξενείο και οι τουρκοσύλλογοι διοργάνωσαν γιορτές για το πραξικόπημα στην τουρκία

Ο ψευδομουφτής, το προξενείο και οι τουρκοσύλλογοι διοργάνωσαν γιορτές για το πραξικόπημα στην τουρκία

Χθες ήταν η… επέτειος ενός χρόνου από το πραξικόπημα στην τουρκία, που ακολούθως χρησιμοποιήθηκε από τον Ερντογάν, προκειμένου να καταστεί σουλτάνος.

Στην Θράκη μας οι διάφοροι τουρκοσύλλογοι, ο ψευδομουφτής και το προξενείο διοργάνωσαν γιορτές, θρησκευτικές και μη, προκειμένου να δοξάσουν το όνομα του σουλτάνου τους και να καταραστούν τους «προδότες» που έθεσαν υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία του.

Ο μουφτής έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«1- Στο προξενείο της Τ.C. στην Κομοτηνή στις 19:30 θα τελεστεί ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ. Καλεσμένος είναι όλος ο λαός μας.

2- Ως μουφτεία Ξάνθης για να τιμηθούν όλοι οι μάρτυρες που έχασαν την ζωή τους κατά την προδοτική απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου αλλά και όλοι οι μάρτυρες, σε όλα τα τζαμιά της Ξάνθης μας το Σάββατο βράδυ θα αναγνωστούν σελά και μεβλίτ.

3- Υπό την ηγεσία της μουφτείας Ξάνθης η νεολαία του Εχίνου στις 15 Ιουλίου και ώρες 13:00 έως 24:00 θα οργανώσουν έκθεση στην βιβλιοθήκη του Εχίνου.»

Βέβαια, όπως σκωπτικά παρατήρησαν κάποιοι, εκείνη την νύχτα του πραξικοπήματος όλοι αυτοί οι τουρκόφρονες «κοιμήθηκαν νωρίς» και έβγαλαν ανακοινώσεις μονάχα όταν το αποτέλεσμα του πραξικοπήματος ήταν βέβαιο.

Παρόμοιες ανακοινώσεις έβγαλε το DeB και η παράνομη οργάνωση «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», ενώ αυτές τις ημέρες στην Θράκη βρέθηκε και ο τούρκος πρέσβης.

Στην Θράκη μας δραστηριοποιείται ένας ολόκληρος ανθελληνικός μηχανισμός, που θέτει εν αμφιβόλω την εθνική μας κυριαρχία. Εμπρός σε αυτή την απειλή το πολιτικό κατεστημένο στέκεται ουχί σιωπηλό, αλλά συνένοχο, αφού ανταλλάσει την ελευθερία κινήσεως όλων αυτών με ψηφαλάκια εκ τουρκίας.

Μονάχα η Χρυσή Αυγή έχει πραγματοποιήσει ουσιαστικές κινήσεις για να σταματήσει η δράση όλων αυτών των τουρκόφρονων στοιχείων και να εφαρμοστούν τα νόμιμα και εθνικώς ωφέλημα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-pseudomoufths-to-projeneio-kai-oi-tourkosullogoi-diorganwsan-giortes-gia#ixzz4mzpk0cHX

Exit mobile version